Shop roku Shop roku

INVISIBOBBLE Csokoládébarna készlet

Termékkatalógus
INVISIBOBBLE Csokoládébarna készlet
4,8 68 értékelés
Hajgumi A termék 3 db csokoládébarna hajgumit tartalmaz
Kód:  KSPO244 Termékszám:  4260285370687

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

INVISIBOBBLE Csokoládébarna készlet

A Crystal Clear szett három darab barna, elasztikus hajgumit tartalmaz. A csavart felépítésű, termékek a speciálisan kifejlesztett , spirálra emlékeztető, alakjuknak köszönhetően nem hagynak nyomot a hajban, és rendkívüli módon megkímélik azt. A rugalmas hajgumik tökéletesen összetartják a copfodat, miközben arra minimális nyomást gyakorolnak. Ráadásul bármilyen helyzetben megállják a helyüket, legyen az egy átlagos hétköznap vagy akár egy nagyobb esemény,nem kell aggódnod amiatt, hogy egész nap hajgumit viselsz. A használatuk örömteli, hiszen nem húzza és nem nyomja a hajadat,a sima felületének köszönhetően, ami miatt hamar a gyerekek kedvencévé is válik. A terméket viselheted akár stílusos karkötőként is, ha éppen nincsen rá szükséged, így mindig kéznél lesz. Kényeztesd magadat egy valódi hajkímélő kiegészítővel, amely kényelmességével azonnal rabul ejt, és emellett óvja a hajadat!

A termék tulajdonságai

  • nem hagynak nyomot a hajban
  • a viseletük könnyű
  • a copfot szorosan összetartja
  • nem húzza és nem nyomja a hajat
  • haj-barát
  • Karkötőként is viselhető

A hajgumik hosszú távú viselése gyakran fejfájást okoz a nőknek. A fejbőr terhelése miatt gyakorta kialakuló viszkető, húzó érzés mellett akár még hajhullással is szembesülhetnek. A termékek speciális kialakítással rendelkeznek, mely segítségével úgy tartják össze a hajat, hogy azon nincsen nyomás, így az esetleges deformitást, törést is megelőzi.  Használat után nem hagynak nyomot a hajban, ugyanis az Invisibobble hajgumikon a csatlakozás észrevehetetlen, hála a forradalmi gyártási technikáknak. A hajgumik ideálisak minden korosztály számára és minden hajtípusra legyen az göndör, egyenes, vékony vagy vastag. Az Invivibobble termékcsalád tagja mind nagyszerű választásnak bizonyulnak nőknek, férfiaknak és gyerekeknek, akik szeretik összefogva, lófarokban vagy összefonva hordani a hajukat.  Legyél tapintatos a hajaddal, és válaszd a kényelmes hajgumikat! 

Termékek száma a csomagban:
3 darab

Szín:
csokoládébarna

 
 
Termékek: INVISIBOBBLE Set 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: INVISIBOBBLE Csokoládébarna készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INVISIBOBBLE Chocolate Brown Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INVISIBOBBLE Chocolate Brown Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ