A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

JAR Platinum All in 1 MEGABOX 135 db

Termékkatalógus
JAR Platinum All in 1 MEGABOX 135 db
4,9 520 értékelés
Mosogatógép tabletta - gélkapszula, Jar Platinum, 135 db-os kiszerelés - 58,44 Ft/tabletta
Kód:  MYC157 Termékszám:  8001090447067 Gyártó honlapja:

JAR Platinum All in 1 MEGABOX 135 db

 

A Jar legjobb tisztítóhatása mindjárt az első mosáskor


Kapsle Jar Platinum odstraňují odolné zbytky jídla

Jar Platinum

A Jar Platinum kapszulák használatával a mosogatógépedben, bármit főzhetsz, amire kedved szottyan. Biztos lehetsz abban, hogy a Jar Platinum elbánik még a legkeményebb ételmaradékok mosásával is.

A Jar Platinum kapszulák eltávolítják a rezisztens élelmiszer-maradványokat, mint a tészta, a rizs, a tojás és a hús. A folyékony komponensek egyedi tisztító hatásának köszönhetően könnyen eltávolíthatod a zsírt és az olajat, így a mosott edények elképesztően tiszták lesznek. Mi több, a Jar Platinum segít eltávolítani a zsírt a mosogatógép rejtett részeiből.




Csodálatos ragyogás

A Jar Platinum automata mosogatógép kapszulák eltávolítják a zsírt és a szennyeződéseket, így minden mosási ciklus után ragyogó étkészletet kapsz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Nagyszerű a rövid mosási ciklusokhoz

A Jar Platinum Lemon mosogatógépbe való kapszula gyorsabban oldódik fel, mint a kompakt kemény kapszulák, így hosszabb ideig hat még a rövid mosási ciklusoknál is.



Tartsd a mosogatógéped zsírmentes állapotban

A Platinum Jar kapszula annyira hatékony, hogy eltávolítja a rejtett zsírt is a mosogatógépedből. Továbbá segítenek  megakadályozni a mosogatógép eltömődését és a vízkő kialakulását a lefolyóban, a szűrőn és a mosó karok között. Igazán tiszta edényeket csak tiszta mosogatógéppel kaphatsz.



Verhetetlen eredmény az ételmaradékok eltávolításakor

A legjobb mosogatószeres kapszulák eltávolítják a legtartósabb szennyeződéseket is. A Jar Platinum speciális  enzimeket tartalmaz por formájában, hogy segítsen eltávolítani a rezisztens ételmaradványokat, mint a tészta, a rizs, a tojás és a hús. Az egyedülálló folyékony komponens pedig hatással van a zsírra, így az elmosott edények tisztán ragyognak.


Próbáld ki a folyékony mosogatószert is

A Jar Platinum folyékony mosogatószerrel jobban megismerheted Jar tisztító hatását.  A Jar Platinum folyékony mosogatószer ugyanolyan hatásos, mint egy  mosogatógép kapszula, és háromszor gyorsabban távolítja el az ellenálló zsírt. Az edények kézi mosás után is tiszták lesznek.
Ttekutý prostředek Jar


Tippek a hatékony mosáshoz

Hogyan különböznek a Jar Platinum kapszulák a többi Jar terméktől?
A Jar Platinum automata mosogatógép kapszula prémium termék azoknak, akik kivételesen magas tisztasági követelményeknek vannak kitéve, különösen a megszáradt ételmaradékok eltávolításakor és a zsír lerakódásának a megakadályozásában a mosogatógépben.* A Jar Platinum olyan folyékony felületi aktív anyagokat tartalmaz, amelyek olyan hatékonyak, hogy eltávolítják a rejtett zsírt a mosogatógépből.* A Jar termékek közül is, a kiváló tisztító hatásának és az elért fényességnek köszönhetően a leghatékonyabb kapszula a mosogatógépekbe való kapszulák közül.

Miért hatékony a Jar Platinum kapszula?
A Jar Platinum mosogatógép kapszula egy egyedülálló por és folyadék kombinációja. A kapszula por része egy egyedi enzimet és egy fehérítő rendszert tartalmaz, amely javítja a tisztítás hatékonyságát. A folyékony komponens szuper, hatásos, aktív anyagokat tartalmaz, amelyeket szintén megtalálsz mosogatógép tisztítószerekben. A kapszula teteje folyadék, mivel az taktív anyagok a leghatékonyabbak folyékony formában. A Jar Platinum automata mosogatógépes kapszula az egyetlen mosogatószer, amely háromszintű hatást biztosít - a kemény kapszulákkal összehasonlítva ezek több zsírtalanító anyagot tartalmaznak.

Hogy lehet, hogy a Jar Platinum kapszulák gyorsabban oldódnak fel, mint mások?
A gyorsabb oldódás gyorsabb mosást jelent. Senki sem szereti, amikor a mosogatási ciklus végén a mosogatógépben nem feloldódott kapszula maradékot talál. Nemcsak hogy a mosogatógépben marad, hanem ez azt is jelenti, hogy a kémiai összetételnek csak egy része szabadult fel. A kapszula egyedülálló összetétele egy gyorsan feloldódó PVA csomagolásban található. A kapszula ezért gyorsan feloldódik és hatékonyabban működik.

A Jar Platinum kapszulák meghosszabbítják a mosogatógép élettartamát? Abba hagyhatom a mosogatógéphez való tisztítószerek vásárlását?
A Jar Platinum automatikus mosogatógép kapszulák folyékony aktív anyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek eltávolítani / meggátolni a zsírlerakódásokat. Ez segít a mosogatógép eltömődésének megelőzésében. A Jar Platinum kapszulák segítenek megakadályozni a vízkőlerakódást, de nem távolítja el a mosogatógépben már lerakódott vízkövet. Ezért javasoljuk, hogy havonta egyszer használj mosogatógép tisztítót a már meglévő vízkő eltávolításához.

Összetétele:

5-15% nemionos aktív anyagok,Oxigén fehérítő reagensek,<5% foszfonátok,polikarboxilátok,enzimek,parfümök
citronellol,limonén,linalool


Paraméterek

XXL balení
Igen Kész!
Fajta
Multifunkciós Kész!
Sorozat szerint
Jar Platinum Kész!
Darabszám
135 db Kész!
Halmazállapot alapján
Gélkapszula Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Fajta

Fajta
Multifunkciós Kész!

Sorozatonként

Sorozat szerint
Jar Platinum Kész!

Darabszám

Darabszám
135 db Kész!

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján
Gélkapszula Kész!
Megjegyzés:
» Összes mosogatógép tabletta

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JAR Platinum All in 1 MEGABOX 135 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAR Platinum 135ks MEGABOX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JAR Platinum All in 1 MEGABOX 135 ks.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ