Shop roku Shop roku

JAR Platinum Plus Yellow 50 db

Termékkatalógus
JAR Platinum Plus Yellow 50 db
4,9 23 értékelés
Mosogatógép tabletta - gél, Jar Platinum, 50 db darabos kiszerelés - 99,80 Ft/tabletta
Kód:  MYC195 Termékszám:  8001090983282 Gyártó honlapja:

JAR Platinum Plus Yellow 50 db

Jar Platinum Plus

A JAR Platinum Plus Sárga a nagy teljesítményű tabletták a mosogatógépben, amely tökéletesen eltávolítja a kemény ételmaradványokat. Emellett segítenek eltávolítani az idővel létrehozott zsírt, és helyreállítani az edények eredeti fényét.A tökéletes tisztaság biztosítja a folyadékkomponenseket egy 3-kamrájú oldatban , amely könnyen és gyorsan oldódik még alacsonyabb hőmérsékleten is. A tablettákat rövid mosási ciklusokban is felhasználhatjuk, még akkor is, ha ezek nagyon hatékonyak. A tabletta is öblítőszer, só, ezüst és üveg. A JAR Platinum Plus Yellow hatékony megoldás az ellenállóélelmiszerek és zsírmaradványok eltávolítására.

Csodálatos fényt hagynak

Automatikus mosogatógép-kapszulák A Jar Platinum Plus eltávolítja a zsírt és a szennyeződést, és gondoskodik arról, hogy az edények és a mosogatógép minden mosási ciklus után ragyogjon .

Nagyszerű a rövid mosási ciklusokhoz

Automatikus mosogatógép-kapszulák A Jar Platinum Plus gyorsabban oldódik , mint egy kompakt merev kapszula, ami még rövid feldolgozási ciklusoknál is hosszabb ideig tart.

Tartsa a mosogatógépet zsírmentes állapotban

Kapszula A Jar Platinum Plus olyan hatékony, hogy eltávolítja a mosogatógépből a rejtett zsírt . Segítenek a mosogatógép eltömődésének megakadályozásában és a hulladék, a szűrő és a mosó karok méretének kialakulásában. Tényleg tiszta edények csak tiszta mosogatógéppel kaphatók.

Csillapíthatatlan hatások a rezisztens élelmiszer-maradványok eltávolításakor

A legjobb mosogatószeres kapszulák eltávolítják a legtartósabb szennyeződéseket. Kapszula A Jar Platinum Plus tartalmaz olyan porokat tartalmazó kiválasztott enzimeket , amelyek segítenek eltávolítani a rezisztens élelmiszermaradványokat, mint például a tészta, a rizs, a tojás és a hús. Az egyedülálló folyadékkomponens ismét hatással van a zsírra, hogy a mosott edények tisztán tisztuljanak.

Próbáljon folyadékot is

A Jar Platinum folyékony mosószerrel tisztában lesz a Jar legjobb tisztító hatásával. A folyékony mosogató tálca Platinum ugyanolyan hatásos, mint egy automata mosogatógép kapszula, és háromszor gyorsabban távolítja el az ellenálló zsírt. Az edények kézmosás után is tisztaek lesznek.

Tippek a hatékony mosáshoz

Hogyan különböznek a Jar Platinum kapszulák a többi Jar terméktől?
A Jar Platinum automata mosogatógép sapka prémium termék azoknak az ügyfeleknek, akik kivételesen magas tisztasági követelményeknek vannak kitéve, különösen a szárított élelmiszerek eltávolításakor és a mosogatógép zsírjának megakadályozásában. * A Jar Platinum folyékony felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyek olyan hatékonyak, hogy a mosogatógépből eltávolítsák a rejtett zsírt. * A Jar termékek közül az általános kiváló tisztítási teljesítménynek és a kapott fénynek köszönhetően aleghatékonyabb kapszula az automata mosogatógépben található.

Miért hatékony a Jar Platinum kapszula?
A Jar Platinum automata mosogatógép sapkák egyedülálló por és folyadékkombináció. A kapszula poralap egy egyedi enzimet és egy fehérítő rendszert tartalmaz, amely javítja a tisztítási teljesítményt. A folyékony komponens szuper-hatásos felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyeket szintén mosogatószerben használnak. A kapszula teteje folyadék, mivel a felületaktív anyagok a leghatékonyabbak a folyékony formában. A Jar Platinum automata mosogatógépes kapszulák az egyetlen mosogatószer, amely háromkomponensűfolyadékkomponenseket eredményez - ezek több zsírtalanító anyagot tartalmaznak, mint a kemény kapszulák.

Hogyan jönnek a Jar Platinum kapszulák gyorsabban feloldódnak, mint mások?
A gyorsabb oldódás gyorsabb mosást jelent. A fogyasztók nem szeretik, amikor mosogatógépet nyitnak a mosogatógép után, és részlegesen feloldott kapszulát találnak. Nem csak a mosogatógépben marad, hanem azt is jelenti, hogy a kémiai összetételnek csak egy része szabadult fel. A tartály egyedülálló tartalma az automata folyékony mosogatógépben, a folyékony felülettel, gyorsan feloldódó PVA csomagolásba van csomagolva. A kapszula feloldódik és gyorsabban működik.

A Jar Platinum kapszulák meghosszabbítják a mosogatógép élettartamát? Megállhatom a mosogatógép vásárlását?
A Jar Platinum automatikus mosogatógép sapkák folyékony felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek eltávolítani / meggátolni a zsírlerakódásokat. Ez segít a mosogatógép eltömődésének megelőzésében. A Platinum Jar Kapszulas segít megakadályozni a méretarányt, de nem távolítja el a mosogatógépben már elhelyezett vizet. Ezért javasoljuk, hogy havonta egyszer használjon mosogatógép tisztítót a már meglévő skála eltávolításához.

Összetétel:

5-15% nemionos felületi aktív anyagok,Oxigén fehérítő reagensek,5% foszfonátok,polikarboxilátok,enzimek,Parfümök citronellol,limonén,linalool

Paraméterek

Fajta
Multifunkciós Kész!
Sorozat szerint
Jar Platinum Kész!
Darabszám
50 db Kész!
Halmazállapot alapján
Gélkapszula Kész!

Fajta

Fajta
Multifunkciós Kész!

Sorozatonként

Sorozat szerint
Jar Platinum Kész!

Darabszám

Darabszám
50 db Kész!

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján
Gélkapszula Kész!
Megjegyzés:
» Összes mosogatógép tabletta

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JAR Platinum Plus Yellow 50 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAR Platinum Plus 50 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JAR Platinum Plus Yellow 50 ks.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ