Shop roku Akvizice ApF HU

K2R Colour catcher + Stain remover (5 ks)

Termékkatalógus
K2R Colour catcher + Stain remover (5 ks)
4,4 5 értékelés
Mosózsák - folteltávolító színes ruhákhoz
Kód:  ODS020 Termékszám:  9000101016437 Gyártó honlapja:

K2R Colour catcher + Stain remover (5 ks)

Ön sem szereti idejét a ruhák szétválogatásával tölteni, még mielőtt a mosógépbe helyezné őket? Spóroljon a mindennapi gondjain, és próbálja ki ezt a piacon lévő forradalmi újdonságot! Egyedülálló textiltasakok formájában kapható, folttisztítót tartalmazó mosószer a Henkel vezető gyártótól. Ezentúl már nem kell azon törnie a fejét, hogy csíkos blúzát a fehér vagy a színes ruhák közé tegye-e be mosni. Előzze meg az összes színnel kapcsolatos katasztrófát, amely a mosnivaló ruha nem megfelelő szétválasztásából adódhat. Az ötletes szabadalmaztatott technológiának köszönhetően, amely hatékonyan megakadályozza ruháinak nem kívánatos elszíneződését, ruhái még sokáig úgy fognak ragyogni, akár az újak. A bizonyítékot keresse a tasakon.


Legfontosabb jellemzői

  • A forradalmi, szabadalmaztatott Colour Catcher technológia lehetővé teszi több színű ruháinak együtt történő mosását 
  • Ruháinak gyors és kényelmes mosása előzetes válogatás nélkül
  • Egyszerű használat - egyszerűen helyezze a mosószer kapszulát a mosógépbe, majd helyezze a mosógépbe a mosnivaló ruhát
  • A folteltávolító már 30 °C-on is kifejti hatását a legmakacsabb szennyeződéseken is
  • A csomag 5 db mosószer kapszulát  tartalmaz
le
K2R Colour catcher + Stain remover
 

le
K2R Colour catcher + Stain remover
 

Mondjon búcsút a nem kívánatos elszíneződéseknek

Használata egyszerű! A kapszulát helyezze a mosógépbe, ezután helyezze be a mosnivaló ruhákat, majd az Ön által kiválasztott mosószert is. Minden egyébről már a kendő fog gondoskodni. Az alapja egy egyedülálló polimer vastag, háromdimenziós struktúrája, amelynek köszönhetően a feloldódott színezékeket a kapszula maradéktalanul "elfogja". A folteltávolító már akár 30°-on is kifejti hatását még a legmakacsabb foltokkal szemben is.


Takarítson meg munkát, időt és pénzt

Az egyedülálló kapszulák speciálisan úgy lettek megtervezve, hogy azok egy erős mágnes elvén működjenek. A mosás során tökéletesen megkötik a vízben található feloldódott színt és szennyeződéseket. Amennyiben a K2r Colour Catcher-t minden egyes adag mosásnál használni fogja, abban az esetben különböző színű ruhákat is moshat együtt anélkül, hogy előzőleg válogatnia kellene őket. A kapszulákat alkalmazhatjuk kézi mosás, illetve automata mosógépben történő mosás során is. Alkalmasak minden anyagtípushoz, mosási hőfokhoz és ciklushoz. 

le
K2R Colour catcher + Stain remover
 

 

Paraméterek

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Folteltávolító Kész!
Folteltávolító típusa
Színes ruhákhoz Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Folteltávolító Kész!

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa
Színes ruhákhoz Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: K2R Colour catcher + Stain remover (5 ks) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si K2R Colour catcher + Stain remover (5 ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si K2R Colour catcher + Stain remover (5 ks).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ