Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kendamil babatápszer 3 DHA+ (800 g)

Termékkatalógus
Kendamil babatápszer 3 DHA+ (800 g)
4,9 41 értékelés
Bébitápszer - totyogó, alkalmas 13 hónapos kortól, tehéntej (tejzsír) - 9 362,50 Ft/1 kg
Kód:  BABY16773 Termékszám:  5056000504678

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kendamil babatápszer 3 DHA+ (800 g)

Természetes és egészséges táplálkozás az Egyesült Királyságból

az angliai Lake District Nemzeti Park érintetlen vidékeiről

Kendamil babatápszer 3 DHA+ 800 g

3

12-36
hónapos korban

Miért válaszd a Kendamil babatápszert?

Teltebb és lágyabb íz, valamint textúra

A Kendamil babatápszer speciális formulája és összetétele a baba egészséges fejlődését szolgálja

Pálmaolajat, halolajat, szóját és genetikailag módosított összetevőket nem tartalmaz.

Teljes zsírtartalmú tehéntej, nukleotidokkal az immunitás támogatása érdekében

Alkalmasabb az érzékenyebb emésztőrendszerrel rendelkező kisgyermekek számára

Kalcium a csontok megfelelő fejlődéséhez

Taurin a megfelelő agyi fejlődéshez

Omega 3 és Omega 6 az egészséges növekedéshez és fejlődéshez egyaránt

Elősegíti a baba jobb alvását

A Lake District Park az érintetlen vidékéről és végtelen tavairól ismert. E vidék közepén a legelőkön tehenek élnek, akik a legjobb teljes zsírtartalmú tejet termelik, amely a Kendamil tejnek összetéveszthetetlen ízét, vitaminjait és tápanyagait adja. A Kendamil babatápszer az újszülöttek számára a tehéntej összes tápértékét biztosítja, természetesen magas kalcium- és fehérjetartalommal, ugyanakkor 22 hasznos aminosavat is tartalmaz, amelyek azegészséges szervezethez szükségesek. A Kendamil babatápszer alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint probiotikus GOS-t és Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavakat is tartalmaz.

A Red Tractor szervezet legszigorúbb szabályozása

Minden biogazdaságnak meg kell felelnie a Red Tractor legszigorúbb szabályainak, amely a haszonállatok tenyésztését és a nyersanyagok termesztését felügyeli. Organikus teljes zsírtartalmú tej = kevesebb növényi olaj, amely az emésztési zavarok és a székrekedés gyakori oka a csecsemőknél. Elkerüli a tejpor előállításának folyamatát, amely oxidált koleszterinnel és neurotoxikus aminosavakkal teli anyagot hoz létre.

A Kendamil babatápszert termelő tehenek mindegyike fűvel táplált (grass feeding), ami növeli a tejben lévő Omega-3 arányát. Ez segít csökkenteni az ekcéma, az asztma és a szénanátha előfordulását. Az összetett cukrok támogatják a bélrendszer jó baktériumait, amelyek kulcsfontosságúak a normál immunrendszer és a gyomor-bélrendszer működéséhez.

Mik a leggyakoribb kérdések?

A piacon kapható UM-ek többsége sovány tejet és növényi zsírokat tartalmaz. Ennek számos oka van, és az egyik ilyen ok a spórolási vágy. A Kendamil tej Cumbria és az Egyesült Királyságban védett tájvédelmi körzetnek számító Lake District helyi gazdaságokból származó teljes zsírtartalmú tehéntejből készül. A Kendamil nem tartalmaz pálmaolajat, halolajat, szóját vagy GMO-kat.
A tejzsír a növényi zsírhoz képest könnyebben emészthető. Húsz évvel ezelőtt a tápszerek főként teljes zsírtartalmú tejből származó zsírokat tartalmaztak. Ezért kíváncsiak voltunk, miért történt a változás. És meg is kaptuk a választ: hogy pénzt és gyártási költségeket takarítsanak ezzel meg. Megkérdeztük azt is, hogy miért nőtt meg ennyire az ekcéma, a kólika, a székrekedés és a megszakított alvás, és miért találta ki az ipar az "éhes tej"tápszert. Kutatásaink és eredményeinkarraösztönöztek minket, hogy visszatérjünk a teljes zsírtartalmú tejhez.
Nem fog, épp ellenkezőleg. A Kendamil baba tejben minden szükséges tápanyaghoz hozzájut a baba, mivel úgy készült, hogy a lehető legközelebb álljon az anyatejhez. A teljes zsírtartalmú tej 26% zsírt és 74% fehérjét tartalmaz. A jelenlegi tanulmányok azt mutatják, hogy a csecsemőkorban történő túlzott fehérjebevitel növeli a vesék terhelését, és a későbbi életkorban a túlsúly és az elhízás kockázatához vezethet.
Mind a klasszikus, mind a bio termékcsalád teljes zsírtartalmú tehéntejből készül. A bio termékcsalád 100%-ban bio, azaz organikus, és a tej helyi, kisebb, bio minősítéssel rendelkező biofarmokról származik. Ezek a biogazdaságok környezetbarátabbak, és szerves trágyát használnak a kertekben, a tehenek pedig évente akár 200 napot is szabadon legelnek. A bio termékcsalád allergiás, ekcémás és szénanáthás gyermekek számára is alkalmas.
Igen, a Kendamil nem tartalmaz pálmaolajat, halolajat, GMO-kat vagy szóját. Az állati zsírokat sokkal könnyebb megemészteni, mint a növényi zsírokat, így a Kendamil érzékenyebb emésztőrendszerrel rendelkező gyermekek illetve babák számára is alkalmas.

Összetevők

*Az allergének félkövéren szedve vannak feltüntetve.
teljes zsírtartalmú tej (223 g/100 g)
galakto-oligoszacharidok (tejből)
A-vitamin
B1-vitamin (tiamin)
B2-vitamin (riboflavin)
B6-vitamin
B12-vitamin
D3-vitamin
E-vitamin
K-vitamin
kálium-hidroxid
kalcium-laktát
laktóz (tejből)
LCP olajok (arachidonsav - Mortierella alpina olaj)
nukleotidok (Cytidin-5'-monofoszfát, dinátrium-uridin-5'-monofoszfát, adenosin-5'-monofoszfát, dinátrium-inosin-5'-monofoszfát, dinátrium-guanozin-5'-monofoszfát)
dokozahexaénsav (a Crypthecodinium Cohnii és a Schizochytrium Sp. mikroalgákból nyert)
kalcium-foszfát
kalcium-citrát
nátrium-aszkorbát
kálium-karbonát
cink-szulfát
vas-ammónium-citrát
sovány szárított tej
növényi olajok (napraforgó, repce, kókusz)
L-karnitin
niacin
Kalcium-D-pantotenát (D-pantotén sav kalciumsó)
réz-szulfát
vas-pirofoszfát
kálium-jodid
mangán-szulfát
folsav
nátrium-szelenit
biotin

Hűvös, száraz helyen, 5°-20°C között tárolandó.

Védő légkörbe csomagolva. A minimális eltarthatósági időt lásd a doboz alján. A felbontástól számított 4 héten belül felhasználható.

Termékünknek tökéletes állapotban kell megérkeznie hozzád.

Ha nem, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen ellenőrizzük az indokot. Ebben az esetben kérjük, ne dobd ki a dobozt vagy a csomag tartalmát. Ez a garancia nem érinti a törvényes jogaidat.

Fontos figyelmeztetés:

A szoptatás kétségtelenül a legjobb módja a baba táplálásának. A Kendamil 3 DHA+ baba tej egy olyan tej, amelyet 12-36 hónapos gyermekek számára terveztek a változatos étrend részeként, orvosoddal, gyógyszerészeddel, szülésznőddel, egészségügyi látogatóddal, gyermekétkeztetési nővéreddel, dietetikussal vagy más táplálkozási szakemberrel konzultálva, gyermeked egyéni igényei alapján.

Hogyan használd a Kendamil baba tejet?

1. Moss kezet, sterilizálj minden eszközt és az üveget a gyártó utasításai szerint.
2. Forrald fel a friss vizet, és hagyd kihűlni (legfeljebb 30 percig). Az ideális hőmérséklet 37 °C (a túl hideg vízben a tej nehezebben oldódik). Ne használj mesterségesen lágyított vagy többször felforralt vizet. Öntsd a szükséges mennyiségű vizet a sterilizált palackba.
3. A csomagban található mérőpohár segítségével add hozzá az adott mérőpoharak mennyiségét a palack vízhez.
4. Zárd le az üveget, és jól rázd össze, hogy a por teljesen feloldódjon.
5. Felszolgálás előtt mindig hűtsd le természetes ivóhőmérsékletre.

Próbálj ki más Kendamil termékeket is

Az egyetlen brit baba tápszer

A termékek Angliában, helyi forrásokból származó teljes zsírtartalmú tejből készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, aromákat és tartósítószereket. Hisszük, hogy ez a legjobb, amit kínálhatunk számodra, mert egy egészséges és boldog baba boldog családot jelent. Ez ad értelmet annak, amit teszünk, és ezért élvezzük a munkánkat.

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Tömeg
800 g Kész!
A csomagban lévő darabok száma
1 db Kész!
Tej típusa
Totyogó Kész!
Összetétel
Tehéntej (tejzsír) Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
800 g Kész!
A csomagban lévő darabok száma
1 db Kész!

Tej típusa

Tej típusa
Totyogó Kész!

Összetevők

Összetétel
Tehéntej (tejzsír) Kész!

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól
13 hónapos kortól Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kendamil babatápszer 3 DHA+ (800 g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendamil batolecí mléko 3 DHA+ (800 g). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kendamil batoľacie mlieko 3 DHA+ (800 g).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ