A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

KENZO Flower By Kenzo Testápoló 200 ml

Termékkatalógus
KENZO Flower By Kenzo Testápoló 200 ml
Testápoló - női, minden bőrtípusra, hidratáló és bőrpuhító, színezékmentes, parabénmentes és szulfátmentes, parabénmentes kozmetikum, 200 ml-es - 61 950 Ft/1 l
12 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSTE2687 Termékszám:  3274872391642
KENZO Flower By Kenzo Testápoló 200 ml 12 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

KENZO Flower By Kenzo Testápoló 200 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd folyamatosan hidratált és egészséges legyen? Akkor nézd meg a jól ismert KENZO finom testápolóját, amely minden bőrtípusra ideális választás. A testápoló fókuszában a következő hatás áll: hidratáló és bőrpuhító. A megbízható KENZO testápoló tele van olyan minőségi összetevőkkel, amelyek nem tartalmaznak parabéneket. Ennek a testápolónak hatalmas előnye, hogy színezék- és szulfátmentes.

Testápoló KENZO Flower By Kenzo Testápoló 200 ml ...

KENZO Flower By Kenzo Testápoló 200 ml testápoló tej főbb jellemzői

  • Bőröd kellemesen puha és tökéletesen hidratált lesz
  • Hatás: hidratáló és bőrpuhító
  • A készítmény összetétele: színezékmentes, parabénmentes és szulfátmentes
  • A jól ismert KENZO testápolója minden bőrtípusra ajánlott
  • Parabénmentes termék
  • Maximális űrtartalma: 200 ml

Összetétel

AQUA (WATER), ALCOHOL, GLYCERIN, DIMETHICONE, PARFUM (FRAGRANCE), ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ISONONYL ISONONANOATE, CETEARYL ISONONANOATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, STEARYL DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, STEARETH-21, PHENOXYETHANOL, STEARETH-2 CARBOMER, SODIUM CETEARYL SULFATE, XANTHAN GUM, CITRONELLOL, SODIUM HYDROXIDE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, FARNESOL, PAPAVER RHOEAS PETAL EXTRACT, TIN OXYDE, ISOEUGENOL, BHT, BENZYL BENZOATE, METHYL 2-OCTYNOATE, TOCOPHEROL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENZO Flower By Kenzo Testápoló 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENZO Flower By Kenzo Bodymilk 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENZO Flower By Kenzo Bodymilk 200 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ