30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

KÉRASTASE Curl Manifesto Set 650ml

Termékkatalógus
KÉRASTASE Curl Manifesto Set 650ml
5 2 értékelés
Hajápoló szett - tartalma: KÉRASTASE Curl Manifesto Bain Hydration Douceur 250 ml sampon, KÉRASTASE Curl Manifesto Fondant Hydration Essentielle 250 ml kondicionáló, KÉRASTASE Curl Manifesto Créme De Jour Fondamentale 150 ml hajkrém - 4 613,85 Ft/100 ml
29 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS2180 Termékszám:  3474637177058
KÉRASTASE Curl Manifesto Set 650ml 29 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

KÉRASTASE Curl Manifesto Set 650ml

A KÉRASTASE Curl Manifesto szett a göndör és hullámos haj intenzív táplálásához kiváló minőségű sampont, kondicionálót és hajkrémet tartalmaz. Mindhárom terméket tápláló manuka mézzel és ceramiddal gazdagították, amelyek belülről erősítik a hajat. A sampon hidratálja és gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat. A könnyű hidratáló kondicionáló segít kifésülni még a nagyon göndör hajat is, tökéletesen táplálja és hidratálja hullámos vagy göndör fürtjeidet. Az öblítésmentes hidratáló hajkrém helyreállító és tápláló hatással látja el a hajszálakat. Egész napos göndörödéskontrollt biztosít nedvesség elleni védelemmel és hővédelemmel 230°C-ig. A KÉRASTASE Curl Manifesto ajándékcsomag termékeivel göndör vagy hullámos hajad gyönyörű, fényes, rugalmas és egészséges kinézetű lesz. Ez a kozmetikum nem tartalmaz szulfátokat, parabéneket vagy ásványi olajokat.

A KÉRASTASE Curl Manifesto Set legfontosabb jellemzői

  • Luxus szett a hullámos és göndör haj intenzív táplálására
  • A KÉRASTASE Curl Manifesto szett minőségi sampont, hajkondicionálót és nappali krémet tartalmaz
  • Mindhárom terméket tápláló manuka mézzel és ceramiddal dúsítottak
  • A ceramid kitölti a repedéseket és belülről erősíti a gyenge hajat
  • A ritka manuka méz mikrotápanyagokban gazdag, hogy elősegítse a hidratáltságot és helyreállítsa a haj fényét
  • A sampon tisztítja a fejbőrt és a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt
  • A KÉRASTASE Curl Manifesto könnyű, hidratáló kondicionáló segít kibogozni a hajat, táplál és hidratál, kordában tartja a göndörödést
  • Öblítésmentes hidratáló hajápoló krém a helyreállító és tápláló hatásért egyaránt
  • Egész napos göndörödéskontrollt biztosít nedvesség elleni védelemmel és 230°C-ig tartó hővédelemmel
  • A kozmetikumok nem tartalmaznak szulfátokat, parabéneket vagy ásványi olajokat

Az aktív összetevők:
Manuka méz - mikrotápanyagokban gazdag, elősegíti a hidratálást és helyreállítja a fényt.
Ceramid - kitölti a repedéseket és belülről erősíti a gyenge hajat, javítja a haj nedvességmegtartó képességét.

A KÉRASTASE Curl Manifesto alkalmazásai:
Sampon- Használd ezt a hidratáló sampont a fejbőr és a haj gyengéd lemosásához. Először a sampont vidd fel a fejbőrre, majd oszlasd el a haj teljes hosszán fentről lefelé. Óvatosan, gyengéd, lefelé irányuló mozdulatokkal tartsd meg a fürtök formáját, kerülve a balról jobbra történő dörzsölést. Öblítéskor ügyelj arra, hogy a víz is ezt a lefelé irányuló irányt kövesse, hogy kiemelje a haj göndör textúráját.
hajkondicionáló - öntsd a kondicionálót a tenyeredbe, és dolgozd át a nedves haj középső részét és a végeit. Oszlasd el a hajon, és masszírozd be, hogy az ápoló maximálisan behatoljon a fürtökbe.
Krém - oszlasd el a krémes textúrát az ujjaidban, és a hajtőtől lefelé haladva dolgozz, miközben az ujjaiddal kifésülöd a csomókat. Hangsúlyozd a fürtök formáját azzal, hogy finoman felborzolja őket. A haj kibontásakor ne feledd, hogy a tenyeredet laposan helyezd a hajra, hogy a fürtöket rugalmasabbá tedd. Tegyél egy kis mennyiséget az ujjbegyekre, és vidd fel a hajtövekre az általános rugalmasság érdekében, majd dolgozd be a hajba.

A csomag tartalma:
KÉRASTASE Curl Manifesto Bain Hydration Douceur 250 ml
Kondicionáló KÉRASTASE Curl Manifesto Fondant Hydratation Essentielle 250 ml
KÉRASTASE Curl Manifesto Créme De Jour Fondamentale hajápoló krém 150 ml

Összetétel

Sampon:
AQUA / VÍZ / EAU - NÁTRIUM-KOKOIL-IZETIONÁT - DINÁTRIUM-LAURET-SZULFOSUCCINÁT - NÁTRIUM-LAURIL-SZULFOACETÁT - NÁTRIUM-LAUROIL-SZARKOZINÁT - GLIKOL-DISZTEARÁT - KÓKUSZAMIDOPROPIL-BÉTAIN - GLICERET-26 - DECIL-GLÜKOZID - KÓKUSZSAV - NÁTRIUM-IZETIONÁT - CITROMSAV - PPG-5-CET-ET-20 - NÁTRIUM-HIDROXID - DIVINILDIMETIKON/DIMETIKON KOPOLIMER - NÁTRIUM-BENZOÁT - PEG-55 PROPILÉNGLIKOL OLEÁT - PROPILÉNGLIKOL - POLIKVATERNIUM-7 - NÁTRIUM-KLORID - AMODIMETIKON - KÓKUSZ-BETAIN - POLIKVATERNIUM-10 - SZALICILSAV - KARBOMER - BENZIL-SZALICILÁT - C11-15 PARETH-7 - GLICERIN - BENZOESAV - LINALOOL - BENZIL-ALKOHOL - LAURETH-9 - TRIDECETH-12 - C12-13 PARETH-23 - C12-13 PARETH-3 - MEL KIVONAT / MÉZ KIVONAT - 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL - FENOXIETANOL - SZORBINSAV - PARFUM / ILLATANYAG.

Kondicionáló:
AQUA / VÍZ / EAU - CETEARYL ALKOHOL - BEHENTRIMONIUM-KLORID - GLICERIN - AMODIMETIKON - CETILÉSZTEREK - MÓDOSÍTOTT BURGONYAKEMÉNYÍTŐ - IZOPROPIL-ALKOHOL - SHOREA ROBUSTA MAGVAJ - FENOXIETANOL - BENZIL-SZALICILÁT - TRIDECETH...6 - LINALOOL - BENZIL-ALKOHOL - CANDELILLA CERA / CANDELILLA VIASZ / CIRE DE CANDELILLA - KLÓRHEXIDIN DIGLIKONÁT - CETRIMONIUM-KLORID - MEL KIVONAT / MÉZ KIVONAT - 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL - NÁTRIUM-HIDROXID - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-DI-T-BUTIL-HIDROXI-HIDROCINNAMÁT - CITROMSAV - PARFUM / ILLATANYAG.

Hajkrém:
AQUA / VÍZ / EAU - GLICERIN - CETEARYL ALKOHOL - HELIANTHUS ANNUUS MAGOLAJ / NAPRAFORGÓMAGOLAJ - HIDROXIPROPIL GUAR - SZTEARAMIDOPROPIL-DIMETILAMIN - CETIL-ÉSZTER - KAPRIL-GLIKOL - GLICERIN-SZTEARÁT - SZALICILSAV - BENZIL-SZALICILÁT - LINALOOL - BENZIL-ALKOHOL - BORKŐSAV - MEL KIVONAT / MÉZ KIVONAT - 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL - CITROMSAV - PARFUM / ILLATANYAG.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Űrtartalom
650 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Kondicionáló, Sampon Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
650 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Kondicionáló, Sampon Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÉRASTASE Curl Manifesto Set 650 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KÉRASTASE Curl Manifesto Sada 650 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ