0% splátky Siguro Slevy s AP+

KÉRASTASE Extentioniste

Termékkatalógus
KÉRASTASE Extentioniste
Hajápoló szett - tartalma: Bain Extentioniste 250 ml, Masque Extentioniste 200 ml, Sérum Extentioniste 50 ml
Kód:  VLS12703 Termékszám:  3474636819478

KÉRASTASE Extentioniste

A KÉRASTASE Extentioniste  kozmetikai szettet azoknak a nőknek tervezték, akiknek meg kell erősíteniük és gyógyítaniuk kell a hajukat. A készlet három egyedi hajápolási termékből áll, a Kérastase Resistance Extentioniste kínálatából. A haj sampon mellett található egy hajmaszk és extra koncentrált hajszérum. A termékek célja a sérült hajvégek ápolása, valamint a haj növekedésének és helyreállításának serkentése. Ezt mind  az egyedi kreatin R komplex tartalma teszi lehetővé, amely megerősíti és helyreállítja a hajszálak belső szerkezetét. Lepd meg magad  vagy szeretteid egy egyedi Kérastase hajkozmetikummal, mely díszdobozban található.

A KÉRASTASE Exhibitioniste ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándék doboz egyedi Kérastase Resistance Exhibitioniste kozmetikumokkal
  • A készlet tartalmaz sampont, hajmaszkot és extra koncentrált hajszérumot
  • A készítmények egyesítik az egyedi creatin R komplexot a haj erősítésére
  • A sampon a sérült és lassan növekvő hajvégekre összpontosít
  • Támogatja a haj és a fejbőr egészségét és erejét, kiküszöböli a végek töredezését
  • Az Extentioniste  maszk erősíti a hajat a benne lévő maleinsavnak köszönhetően
  • A hajszérum intenzíven táplálja a hajat és a fejbort, életképességet adva nekik
  • Nagyszerű ajándék a nők számára a Kérastase egyedi hajápolási márka formájában

Támogasd a hajad növekedést a Kérastase Resistance Extentioniste Bain samponnal

A Kérastase Resistance Extentioniste Bain sampon teljes körű gondozást nyújtja a hajad számára, amely akár 3 - 4 cm-rel is hosszabb lehet. A sampont a finom és erős hajra tervezték. A sérült és lassan növekvő hajvégekre összpontosít, és megvédi őket a káros külső hatásoktól. Összetétele kitűnő, 2 egyedi anyagot tartalmaz, a komplex creatin R és a taurint. Nekik köszönhetően a sampon ideális a haj és a fejbőr maximális táplálására  és ideális feltételeket biztosít a növekedéshez. A sampon megerősíti a hajszálak végeit, növeli a haj ellenállását, megakadályozza a haj töredezését és serkenti a haj növekedését. Használat után szilárd és lágy tapintású.

Hatóanyagok:
Creatin R komplex - a hajszálak belső szerkezetének megerősítésére és általános visszaállítására
Taurin - aminosav, amely védő hatással van a hajhagymákra, elősegíti a fejbőr egészségét

A felhasználás módja:
Tegyél a samponból a nedves hajra, és óvatosan masszírozd a fejbőrbe. Öblítsd le langyos vízzel, és ezt szükség szerint ismételd meg.

Összetétele:
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Taurine, Cocamide Mipa, Sodium Chloride, Amodimethicone, Laureth-5 Carboxylic Acid, Ppg- 5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Polyquaternium-10, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Limonene, Creatine, 2-Oleamido-1,3- Octadecanediol, Benzyl Cinnamate, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, Parfum / Fragrance

Az Extentiste maszkkal támogasd haja erősségét és tartósságát

A Kérastase Resistance Extentioniste Masque hidratáló hajmaszk célja, hogy maximalizálja a hajnövekedést és gondoskodjon a sérült végükről. Az intenzív maszkja  erősíti, növeli ellenállásukat és kiküszöböli a törékeny és kopott végeket. Ugyanakkor serkenti a hajnövekedést a mellékelt tápanyagok felhasználásával és optimális feltételeket teremt a növekedéshez. A hajmaszk hatékonysága a komplex creatin R k és az erősítő maleinsav révén garantált. Az egyedi hajmaszkot különösen a gyenge és finom hajjal rendelkezők fogják értékelni, amelyek rendszeres használat mellett fokozatosan szilárdabbá és erősebbé válnak.

Hatóanyagok:
Creatin R komplex - a hajszálak belső szerkezetének megerősítésére és általános visszanyerésére
Malinsav - nagyon kicsi részecskék, amelyek behatolnak a hajszál belsejébe, hogy megerősítsék és bezárják a rongálódott szöveteket egyenletesen bevonva a gyökerektől a végéig

A felhasználás módja:
Vigyél  fel egy kis mennyiségű maszkot a mosott és törülközővel szárított hajra. A hajvégektől a tövekig ismételd ezt meg többször.  Masszírozd alaposan a hajszálakba. Hagyd 5-10 percig hatni, majd alaposan öblítsd le.

Összetétele:
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone, Behentrimonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Ethanolamine, Maleic Acid, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Benzoic Acid, Trideceth-6, Hydroxypropyl Guar, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Limonene, Benzyl Cinnamate, Creatine, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Parfum / Fragrance

Biztosíts a hajadnak vitalitást az Extentioniste hajszérummal

A Kérastase Resistance Extentioniste szérum hatékony anyagokat tartalmaz a haj erősítésére  extra koncentrált adagban. Az egészséges fejbőrt és a hajnövekedés ideális feltételeit az egyedi creatin R komplex biztosítja, a ceramidok erősítésével és regenerálásával. A hajszérum serkenti, védi és tisztítja a fejbőrt, erősíti a hajat, csökkenti a töredezését és simítja a tönkrement végeket. A mellékelt tápanyagoknak köszönhetően elősegíti a haj egészséges megjelenését, és megakadályozza a fejbőr kellemetlen viszketését. A hajszérum használata után a hajad  tele lesz életerővel, vitalitással és egészségesen fog ragyogni.

Hatóanyagok:
Creatin R komplex - a hajszálak belső szerkezetének és egészségének erősítésére
Ceramidok - lipidek, amelyek erősítik és fényesítik a hajad, helyreállítják a sérült hajszálakat és simítják

A felhasználás módja:
Vidd fel a nedves vagy száraz hajra közvetlenül a fejbőrre. Finoman masszírozd, hogy a szérum felszívódjon. Ne öblítsd le. Ismételd meg legalább hetente háromszor.

Összetétel:
Aqua / Water, Polyquaternium-37, Paraffinum Liquidum /Mineral Oil, Amodimethicone, Polysorbate 20, Quaternium-87, Stearyl Alcohol, Menthoxypropanediol, Behentrimonium Chloride, Safflower Glucoside, Maltodextrin, Propylene Glycol, Candelilla Cera / Candelilla Wax, Ppg-1 Trideceth-6, Propanediol, Chlorhexidine Digluconate, Isopropyl Alcohol, Trideceth-6, Acrylates Copolymer, Sorbitan Oleate, Polyquaternium-11, Rose Extract, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Cetrimonium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Bht, Sodium Citrate, Parfum / Fragrance

A készlet tartalma:
1 × Kérastase Resistance Exhibitioniste Bain sampon (250 ml)
1 × Kérastase ellenállósági maszk (200 ml)
1 × Kérastase Resistance Exhibitioniste szérum (50 ml)


Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Ceramidos Kész!
Hatás
Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Finom szálú Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Ceramidos Kész!

Hatás

Hatás
Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Finom szálú Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
500 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÉRASTASE Extentioniste. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KÉRASTASE Extentioniste.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ