Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

KNEIPP Arnica Active 60 g

Termékkatalógus
KNEIPP Arnica Active 60 g
4,9 15 értékelés
Fürdősó - natúr, vegán, regeneráló, bőrnyugtató és izomlazító, fontosabb hatóanyagok árnika, uniszex, tömege 60 g - 16 500 Ft/1 kg
Változat
990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSTE2203 Termékszám:  4008233154336 Gyártó honlapja:

KNEIPP Arnica Active 60 g

Kényeztesd magad egyedülálló ápolással a KNEIPP Izmok és ízületek fürdősóval. Hegyi árnika kivonatát és rozmaring illóolaját tartalmazza, amelyek segítenek ellazítani az izmokat és enyhíteni a fájdalmat. A fürdősó alapjául szolgáló termálsó amellett, hogy ápolja a bőrt, a bőrproblémákat is kezeli. Természetes nyomelemekből áll, és nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat. A KNEIPP fürdősó kivételes ápolást biztosít a tested bőre számára.

A KNEIPP Izmok és ízületek fürdősó fő jellemzői, 60 g

  • KNEIPP fürdősó az egyedülálló bőrápolásért
  • Hegyi árnika kivonatával és rozmaring illóolajával
  • Luisenhall termálsóból készült
  • Ellazítja a fájó izmokat és segít enyhíteni a fájdalmat 
    Kellemes illat 
    Az Izmok és ízületek fürdősó az egész test bőréről gondoskodik
    Képes kezelni a bőrproblémákat

A KNEIPP fürdősók pH-értéke

A KNEIPP fürdősók nátrium-kloridot (NaCI, só) tartalmaznak, amely folyadékban feloldva növeli az oldat pH-értékét = az oldat lúgos lesz. Például a tengervíz pH-ja lúgos, körülbelül 8,1-es pH-értékkel rendelkezik, a Holt-tenger vizének pH-értéke pedig valahol 8,7 körül van. A KNEIPP fürdősók különböző illóolajokat, gyógynövénykivonatokat és esetleg nátrium-metilt (nátriumsót) is tartalmaznak, amely az érzékeny bőr számára alkalmas gyengéd tenzid, és folyadékban feloldva szintén emeli a pH-értéket. Bár a végső pH-érték nagyban függ attól, hogy mennyi só oldódik az oldatban, a kapott fürdővíz mindig többé-kevésbé lúgos lesz.

Összetétel

Nátrium-klorid, Pinus Pinaster olaj, Arnica Montana virágkivonat, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélolaj, Abies Sibirica olaj, Eucalyptus Globulus levélolaj, Myrocarpus Fastigiatus faolaj, Pinus Mugo levélolaj, Citrus aurantium dulcis (narancs) héjolaj, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, Limonene, Linalool, Parfüm (Fragrance), Nátrium-metil-oleoil-turát, Polysorbate 20, Tokoferol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Gliceril-sztearát, Glyceryl Oleate, CI 47005, CI 15985.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

További változatok KNEIPP Arnica Active 60 g termékhez:

KNEIPP I like you berry much 60 g

Fürdősó - vegán, ásványi alapú, regeneráló és nyugtató, uniszex, tömege 60 g
Infó
1 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KNEIPP Arnica Active 60 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Sůl do koupele Svaly a klouby 60 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KNEIPP Soľ do kúpeľa Svaly a kĺby 60 g.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ