A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

KNEIPP Fürdőolaj Levendula álom 100 ml

Termékkatalógus
KNEIPP Fürdőolaj Levendula álom 100 ml
4,8 62 értékelés
Fürdőolaj - terméksorozat: levendulás, uniszex, alvást segítő és bőrnyugtató, aktív hatóanyag: levendula, natúr, 100 ml-es - 32 900 Ft/1 l
Változat
Kód:  SG248 Termékszám:  4008233154718 Gyártó honlapja:

KNEIPP Fürdőolaj Levendula álom 100 ml

Fizikailag vagy szellemileg fáradt vagy? Kényeztesd magad egy nyugtató és regeneráló fürdővel! Ez a fürdőolaj nyugtató és pozitív hatással van a duzzanatokra, valamint oldja a feszültséget az izmokban és az ízületekben. Ez a fürdőolaj energetizálja a testet és újra aktiválja azt. A relaxáció és a lelki egyensúly érzése a fürdő után is hosszú ideig elkísér. Bőröd sima, rugalmas, táplált és kellemes levendula illatú lesz. Hagyd, hogy elragadjanak a Kneipp fürdőolaj megnyugtató hullámai!

Kneipp works. Naturally!

 

Természetes fürdőolaj

  • Nővényi eredetű aktív hatóanyagok
  • Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva
  • Nem tartalmaz tartósítószereket, amelyek például allergiát okozhatnak
  • Nem tartalmaz olyan paraffinokat, szilikonokat vagy ásványi olajokat, amelyek negatív hatással lehetnek a környezetre
  • Tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve
  • Állatokon nem tesztelték
  • A Kneipp márka a jövő fenntarható fejlődését támogatja

Aktív hatóanyagok:

  • Természetes levendula illóolaj  - édes gyógynövényes, finom, enyhén virágos illattal rendelkezik, amely segít mindenfajta fájdalmon, legyen az szívritmuszavar, érzelmi probléma, depresszió vagy hisztéria

Alkalmazás:
Könnyedén használható. Csak önts olajat a zárókupakba, a jelzésig és add a 36-38 fokos folyó fürdővízhez?. Az optimális fürdési idő 15-20 perc.

A fürdőolaj tulajdonságai

  • Regenerálja a testet és az elmét
  • Kellemes levendula illattal rendelkezik
  • Frissíti, puhítja és kisimítja a bőrt
  • Szelszabadító és nyugtató hatással rendelkezik
  • Hozzájárul a bőr védelméhez

A fürdőolaj segít

A fürdőolaj megnyugtatja és harmonizálja érzékeidet, enyhíti idegességedet és feszültségedet, regenerálja és puhítja a bőrt. A fürdőlajok pótolhatatlan relaxációs elemei az izomláznak és az általános testi fáradtságnak. A fürdőolajok helyreállítják a bőr természetes lipid szűrőit, és ezáltal hozzájárulnak a védekezéséhez. Próbáld ki a relaxáció és kikapcsolódás csodálatos érzését! A kellemes relaxáció után tested és elméd készen fog állni a következő nap kihívásaira.

 

A Kneipp márka

A Kneipp egy Német társaság, amelynek tradíciói egészen 1891-ig nyúlnak vissza. 100%-os gyógynövény tartalmú vagy gyógynövény alapú természetes kozmetikumok és étrend kiegészítők gyártására specializálódtak. A cég alapítója Sebastian Kneipp, egy Német pap volt, akinek holisztikus gondolkodásmódját ma már a természetes gyógyászat és a megelőző gyógyászat áttörésének tekintik. Kneipp szerint az egészséges életstílus filozófiája a víz, a gyógynövények, a diéták, a mozgás és a mentális jólét egyensúlyát tartalmazza és köti össze.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KNEIPP Fürdőolaj Levendula álom 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Olej do koupele Levandulové snění 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kneipp Olej do kúpeľa Levanduľové snívanie 100 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ