A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

KNEIPP hát- és deréklazító, 500 g

Termékkatalógus
KNEIPP hát- és deréklazító, 500 g
4,9 246 értékelés
Fürdősó - vegán, ásványi alapú, antibakteriális, regeneráló, izomlazító és relaxáló, fontosabb hatóanyagok levendula, uniszex, tömege 500 g - 5 980 Ft/1 kg
Kód:  KSU004 Termékszám:  4008233164595 Gyártó honlapja:

KNEIPP hát- és deréklazító, 500 g

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
KNEIPP Sůl do koupele Staré dobré časy
 

A természetes illóolajokat és termálsót tartalmazó Kneipp hát- és deréklazító fürdőkristály egyedülálló testi-szellemi felüdülést nyújt. Az ellazító fürdő kényezteti a testet, biztosítja a bőrnek a regenerálódáshoz szükséges tápanyagot és hidratálást, elűzi elménkből a nyomasztó gondolatokat, egyszóval csodálatos fizikai és lelki állapotba ringat. Nincs más dolgunk, mint élvezni a kellemes feltöltődést biztosító fürdőt!

A természetes anyagokat tartalmazó fürdőkristály bőrpuhító hatású, emellett erősíti a bőr természetes védekező mechanizmusát. Egyedülálló módon ellazít, megnyugtat és felszabadít. Leginkább az esti órákban ajánlott kristályfürdőt venni, amivel mintegy megágyazunk magunknak a pihentető éjszakai alváshoz. Bátran kényeztessük hát magunkat egy kellemes fürdővel, élvezve a természetes összetevők nyugtató hatását!

Hatóanyagok:

Termálsó – a több mint 250 millió éves ásványt hagyományos lepárlási eljárással, kémiai adalékok segítségével nyerik ki németországi mélyművelésű bányákban, így a só megőrzi tiszta és természetes jellegét, akár egy meleg vizű forrás. Az így kinyert speciális szerkezetű sókristályok vízben alig oldódnak, és lehetővé teszik az illóolajok fokozott felszívódását.

Természetes illóolajok – puhítják, hidratálják, nyugtatják és rugalmassá teszik a bőrt.

javallat:
minden bőrtípusra

alkalmazás:
Szórjuk a kristálysót meleg vízbe, és várjuk meg, amíg alaposan feloldódik. Élvezzük a kellemes, ellazító fürdőt. A víz ideális hőmérséklete 36-38 °C. Az optimális hatás eléréséhez 15-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Utána ne dörzsöljük a bőrünket a törölközővel, csak finoman itassuk fel róla a vizet, és várjunk 30 percet. A fürdőkristály nem színezi el a kádat. 

kiszerelés:
500 g

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KNEIPP hát- és deréklazító, 500 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Sůl do koupele Back Comfort 500 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KNEIPP Soľ do kúpeľa Harpago 500 g.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ