30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

KNEIPP Mindful Forest 60 g

Termékkatalógus
KNEIPP Mindful Forest 60 g
4,9 15 értékelés
Fürdősó - vegán, regeneráló, izomlazító és nyugtató, fontosabb hatóanyagok illóolajok és szibériai fenyő, uniszex, tömege 60 g - 21 500 Ft/1 kg
Változat
Kód:  KSTE2204 Termékszám:  4008233129761 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KNEIPP Mindful Forest 60 g

Kényeztesd magad egyedülálló ápolással a KNEIPP Mindful Forest fürdősóval. Jegenye és hosszútűs fenyő illóolajait tartalmazza, hogy pihentető légkört teremtsen és simogassa az érzékeket. A fürdősó alapjául szolgáló termálsó amellett, hogy ápolja a bőrt, a bőrproblémákat is kezeli. Természetes nyomelemekből áll, és nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat. A KNEIPP fürdősó kivételes ápolástbiztosít a tested bőre számára.

A KNEIPP Mindful Forest fürdősó fő jellemzői, 60 g

  • KNEIPP fürdősó az egyedülálló bőrápolásért
  • Jegenye és hosszútűs fenyő illóolajaival
  • Luisenhall termálsóból készült
  • Az erdő illatával
  • A Mindful Forest fürdősó ápolja a test bőrét
  • Képes kezelni a bőrproblémákat

A KNEIPP fürdősók pH-értéke

A KNEIPP fürdősók nátrium-kloridot (NaCI, só) tartalmaznak, amely folyadékban feloldva növeli az oldat pH-értékét = az oldat lúgos lesz. Például a tengervíz pH-ja lúgos, körülbelül 8,1-es pH-értékkel rendelkezik, a Holt-tenger vizének pH-értéke pedig valahol 8,7 körül van. A KNEIPP fürdősók különböző illóolajokat, gyógynövénykivonatokat és esetleg nátrium-metilt (nátriumsót) istartalmaznak, amely az érzékeny bőr számára alkalmas gyengéd tenzid, és folyadékban feloldva szintén emeli a pH-értéket. Bár a végső pH-érték nagyban függ attól, hogy mennyi só oldódik az oldatban, a kapott fürdővíz mindig többé-kevésbé lúgos lesz.

Összetétel

Nátrium-klorid, Abies Sibirica olaj, Pinus Mugo levélolaj, Pinus Sylvestris levélolaj, Abies Alba levélolaj, Pinus Pinaster olaj, Limonene, Parfüm (Fragrance), Polysorbate 20, Aqua (Water), Tokoferol, CI 10020, CI 73015.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KNEIPP Mindful Forest 60 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Sůl do koupele Mindful Forest 60 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KNEIPP Soľ do kúpeľa Mindful Forest 60 g.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ