AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Kötődés a tűzhely BABYCOOK lila

Termékkatalógus
Kötődés a tűzhely BABYCOOK lila
előállítására gabonafélék, hüvelyesek és a tészta, párolt
Kód:  FOB141 Termékszám:  3384349122321
Kötődés a tűzhely BABYCOOK lila Megszűnt

Kötődés a tűzhely BABYCOOK lila

BEABA mellékletet egy gőz tűzhely és turmixgép BABYCOOK célja, hogy felkészítse, bab vagy tészta párolt. Ilyen főzés gyors, egyszerű és mindenekelőtt egészséges. Megőrzi a felhasznált összetevők nagy mennyiségű vitaminok és más tápanyagok előnyös a szervezetben a gyermek. A főzés könnyű anyáknak főzéshez csak NOW kezdődött. Az étel nem kell felügyelni. Pořiďte si praktického pomocníka, který vaří rychle, snadno a zdravě!

Attachment jól mosható és tisztítható mosogatógépben. Az adapter kapható lila. A sütés után a kész ételt egy darab eltávolítása egy spatula BABYCOOK. Meg fogsz lepődni, hogy a főzés, gyors és egyszerű!Edények tűzhelyek BABYCOOK ellenállni egyetlen gyermek és a szülők lesznek, minimális erőfeszítéssel.

Szín:
lila

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nástavec do vařiče Babycook fialový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nadstavec do variča Babycook fialový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Erweiterung auf Kochtöpfe Babycook lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Erweiterung auf Kochtöpfe Babycook lila.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ