A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

L'Oreal Paris Sublime Soft micellás víz 200 ml

Termékkatalógus
L'Oreal Paris Sublime Soft micellás víz 200 ml
4,0 3 értékelés
Micellás víz - érzékeny és száraz bőrre, tisztítja a bőrt és eltávolítja a sminket - 8 450 Ft/1 l
Kód:  KSPL1623 Termékszám:  3600522594017

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

L'Oreal Paris Sublime Soft micellás víz 200 ml

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
 
 
 

A L'oreal Paris Sublime Soft bőrtökéletesítő micellás víz tökéletesen megtisztítja a bőrt a nap folyamán rákerült szennyeződésektől és a sminkmaradványoktól. Gyengéd összetevőinek köszönhetően az érzékeny területek, így a szem és az ajkak tisztítására is használható. A micellás víz egy lépésben tisztítja, hidratálja és nyugtatja a bőrt.

A micellás víz olyan apró részecskéket tartalmaz, amelyek rendkívül gyengéden és gyorsan, felesleges dörzsölés nélkül tisztítják a bőrt. Érzékeny bőr ápolására is alkalmas, puhítja, tisztítja és selymessé teszi azt. Ez a micellás víz remek választás a kontaktlencse-használók számára is, akik gyakran szenvednek szemirritációtól.  Élvezze ezt a minőségi arclemosót, amely eltávolítja a sminket, tisztítja, ápolja és mélyen hidratálja bőrét!

Bőrtípus:
Száraz és érzékeny bőrre.   

Alkalmazás:
Vigye fel az arcra, a szemre és az ajkakra kozmetikai vatta segítségével minden reggel és este, majd gyengéden törölgesse vele a tisztítani kívánt területet, amíg az teljesen tiszta nem lesz.

Űrtartalom:
200 ml

Paraméterek

Bőrtípus
Érzékeny, Száraz Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: L'Oreal Paris Sublime Soft micellás víz 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Micellar Water Sensitive Skin 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PARIS Sublime Soft Micellar Water 200 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ