A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

LANZA Total Power Gel Caps 28 db

Termékkatalógus
LANZA Total Power Gel Caps 28 db
4,9 15 értékelés
Mosókapszula - univerzális, rendszeres használatra, 28 darabos kiszerelés - 78,21 Ft/mosás
Kód:  PPR162 Termékszám:  8592326016763

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LANZA Total Power Gel Caps 28 db

Élvezd a tökéletes frissességet érzését, amikor a frissen mosott ruháidat viseled! A Lanza Power Gel Caps mosókapszulákkal a mosás könnyebb, mint valaha. Megbízhatóan eltávolítja az összes szennyeződést, és ellenállhatatlan illatot biztosít a ruháknak. A mosókapszula használata nagyon egyszerű, gyors és hatékony - csak helyezd a mosógép dobjába, mielőtt behelyezed a szennyes ruhákat. A kapszula azonnal oldódni kezd, ha vízzel érintkezik, így 100%-os hatékonysággal tisztítja a textilszálakat. A csomag 28 darab kapszulát tartalmaz, mindegyik egy mosáshoz elegendő.  

Használat közben nem szabad elfeledkezni a biztonságról. Biztosítsd a termék gondos kezelését, és kövesd az előírásokat! Szemmel való érintkezés esetén alapos öblítés szükséges több percen keresztül. Ha az irritáció nem múlik el, fordulj orvoshoz. Bőrrel való érintkezés esetén mosd le bő vízzel az adott felületet. Fontos, hogy a mosókapszulák mindig gyermekektől elzárva tartandók! 

 

 

Paraméterek

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Rendszeres használatra Kész!
Darabszám
28 db Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Rendszeres használatra Kész!

Darabszám

Darabszám
28 db Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANZA Total Power Gel Caps 28 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANZA Total Power Gel Caps 2in1 28 ks (28 praní). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANZA Total Power Gel Caps 2in1 28 ks (28 praní).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ