Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Leifheit habszivacs seprű Collect Indoor 45040

Termékkatalógus
Leifheit habszivacs seprű Collect Indoor 45040
5 2 értékelés
Seprű - szélessége 30 cm, alkalmas parketta és laminált padló felsöpréséhez, lekerekített alak a törmelék középre rendezéséhez
Kód:  EAN8510c Termékszám:  4006501450401 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leifheit habszivacs seprű Collect Indoor 45040 Megszűnt

Leifheit habszivacs seprű Collect Indoor 45040

Amennyiben a Leifheit cég nagyszerű termékeinek elkötelezett híve vagy, amely az otthonok és kertek takarítására specializálódott, akkor biztosan ismered a CLICK rendszerrel kompatibilis széles repertoárú segédeszközöket. A termékek egyikeként bemutatjuk ezt a nagyon praktikus Xlean Collect Indoor seprűt.

A hatékony seprűt úgy tervezték, hogy még a legfinomabb port és a szennyeződéseket is fel tudja söpörni. Elsődlegesen parketta és laminált padló felsöpréséhez ajánlott, de nyilván könnyedén megbirkózik a járólap feltakarításával is. A kerekített forma segít a szennyeződéseket középpontba terelni a seprű középső részén, aminek köszönhetően azok könnyedén összegyűjthetőek egy szemétlapáttal. A nagy (30 cm) seprűszélesség lehetővé teszi a gyorsabb rendrakást.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leifheit habszivacs seprű Collect Indoor 45040 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Nástavec pěnový smeták Collect Indoor 45040. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEIFHEIT Nadstavec penový zametač Collect Indoor 45040. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Nástavec pěnový smeták Collect Indoor 45040. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Nástavec pěnový smeták Collect Indoor 45040.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ