A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Leifheit Xclean Collect Allround 45003 seprűfej

Termékkatalógus
Leifheit Xclean Collect Allround 45003 seprűfej
Seprű - 30 cm-es fej, természetes anyagokból készült sörték X-alakban a kefe középpontjában, gumírozott élek, kerek forma a szennyeződés összegyűjtéséhez, parkettához és laminált padlóhoz, CLICK kompatibilis
Kód:  EAN8510l Termékszám:  4006501450036 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leifheit Xclean Collect Allround 45003 seprűfej Megszűnt

Leifheit Xclean Collect Allround 45003 seprűfej

Ha ismered és kedveled a Leifheit cég minőségi és hasznos otthoni takarító- és kertészeszközeit, akkor minden bizonnyal tisztában vagy a cég CLICK rendszerrel kompatibilis termékeinek széles kínálatával, amelynek egyik tagja a praktikus Xlean Collect Allround seprűfej.

A fej közepén X alakban találkozó, természetes anyagokból készült sörték hatékonyan gyűjtik össze a koszt, és akár a kevés mennyiségű port is, így teszik egyszerűvé és gyorssá a takarítást. A nyél döntött csatlakozása garantálja a padlóval való tökéletes érintkezést. 30 cm-es szélessége és gumírozott felülete megakadályozza a bútorok vagy falak sérülését, elsősorban beltéri használatra ajánlott, laminált padlón és parkettán történő használatra, de természetesen söpörhetsz vele külső vagy egyéb felületeket is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leifheit Xclean Collect Allround 45003 seprűfej Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Nástavec smeták Xclean Collect Allround 45003. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEIFHEIT Nadstavec zametač Xclean Collect Allround 45003. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Nástavec smeták Xclean Collect Allround 45003. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Nástavec smeták Xclean Collect Allround 45003.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ