A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Leifheit 45000 Xclean Collect seprűfej

Termékkatalógus
Leifheit 45000 Xclean Collect seprűfej
Seprű - 30 cm-es seprési szélesség, természetes anyagból készült, X alakban rendezett sörték, gumírozott szélek, ívelt formája a seprű közepére gyűjti a szennyeződést, parketta és laminált padlók tisztításához ajánlott, kompatibilis a Leifheit Click Systemmel
Kód:  EAN8510f Termékszám:  4006501450005 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leifheit 45000 Xclean Collect seprűfej

Ha te is nagy kedvelője vagy a Leifheit lélegzetelállító háztartási és kerti eszközeinek, akkor minden bizonnyal ismered már a Leifheit Click termékcsaládba tartozó tisztítóeszközök széles választékát. Ez a rendkívül praktikus Xclean Collect beltéri seprű egyike a Click rendszerrel kompatibilis termékeknek.

Természetes anyagból készült, X alakban rendezett sörtéi a legfinomabb port és a legapróbb részecskéket is összeszedik, így gyorsabb, alaposabb seprést tesz lehetővé. Az átlósan illeszkedő nyélcsatlakozónak köszönhetően a seprű a teljes seprési felületével ráfekszik a padlóra, így garantált a hatékony seprés. Az eszköz 30 cm-es seprési szélességgel és körbe futó, puha bútorvédő réteggel rendelkezik, így elsősorban beltéri használatra, parketták és laminált padlók tisztításához ajánlott, de természetesen használhatod kültéren és más felületeken is. A seprűfej egyedülálló ívelt formája összegyűjti a szennyeződést a seprű közepére, így „útközben” semmi sem vész el.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leifheit 45000 Xclean Collect seprűfej Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Nástavec smeták Xclean Collect Indoor 45000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEIFHEIT Xclean Collect Interiér 45000 príchytka metly.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ