Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LINDT Gold Nuggets Box 250 g

Termékkatalógus
LINDT Gold Nuggets Box 250 g
5 1 értékelés
Bonbon -
Kód:  VBAL0711 Termékszám:  4000539742804 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LINDT Gold Nuggets Box 250 g

Szeretnéd élvezni a legértékesebb pillanatait rendkívüli édességgel? Elkészítettük a LINDT Arany Nuggets doboz- ot keserű, fehér és tejcsokoládéból készült csokoládé cukorka készítéséhez . Bárki, aki már ismerte a márka művészetét, biztosan megmondja nekünk, hogy a svájci szakácsok LINDT legtökéletesebb alkotásai. Ha még nem fedezte fel a csokoládé egyediségét, ne habozzon, és megkóstolja a csokoládét LINDT Arany Nuggets doboz.

A LINDT Arany Nuggets doboz 250 g alapjellemzői

  • A legjobb svájci LINDT Arany Nuggets doboz
  • Fehér, tej és keserű csokoládé keveréke
  • Kiváló pillanatokra alkalmas
  • A svájci szakácsokból származik
  • Nugát, marcipán és ropogós dió darabokat tartalmaz
  • A LINDT Arany Nuggets doboz részben tele van

Mit talál a csokoládékban?

LINDT Arany Nuggets Bonbonier A doboz a legkiválóbb nugát, marcipán és ropogós dió darabokat tartalmazza. A cukorka ízlése egy felejthetetlen élmény. Csomagolás belül:Karácsonyi díszítés Gianduja, Amaretto kenyér (alkoholos), mandula csillag, Gianduja, nugát, Marc de Champagne (alkoholos), kakaógyöngy

Összetétel:
cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaótömeg, mogyorómag, mandula mag, sovány tejpor, glükóz-fruktózszirup, vízmentes tejzsír, dextróz, laktóz, Marc de Champagne, koncentrált tej, invertcukor, emulgeálószer: szója lecitin, reszelt kókuszdió, szárított kókusztej, növényi zsírok (tenyér, pálmamag, különböző arányban), alkohol, narancshéj, citromhéj, búzaliszt, tojásfehérje, aromák (beleértve a diót is), sárgabarackmag, kakaópor, ehető só, citromlé koncentrátum, természetes vanília íz, búza maláta, sűrítő: gumiarábikum, búza keményítő, módosított keményítő, vanília kivonat, fahéjkivonat, koriander kivonat.

A cukorkák méretei:
18,5 × 18,5 cm

Termékek: Lindt 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LINDT Gold Nuggets Box 250 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LINDT Gold Nuggets Box 250 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LINDT Gold Nuggets Box 250 g.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ