Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

LINTEO Starter csomag Baby

Termékkatalógus
LINTEO Starter csomag Baby
5 1 értékelés
Drogéria szett - tartalmaz: fültisztító pálca - 65 db, eldobható előke - 10 db, alátét fehér 60x60 cm - 2x5 db, puha és krémes nedves törlőkendőkkel - 5x120 db, tiszta és friss nedves törlőkendőkkel - 5x80 db
Kód:  HYG039 Termékszám:  8594158378286

LINTEO Starter csomag Baby

LINTEO BABY Starter Pack

Ez a Linteo termékcsomag kiválóan alkalmas anyukáknak és a kis újszülötteknek. Ajándékként is praktikus lehet. A LINTEO BABY Starter Pack mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a baba körül. Minőségi és dermatológiailag bevizsgált termékek, amelyek újszülött kortól alkalmasak a gyermekek számára. Nagy előnye, hogy körömvirág kivonatot tartalmaznak.

LINTEO soft & cream Nedves törlőkendő

A nedves törlőkendőt körömvirág-kivonatot tartalmazó testápolóval itatják át. Tisztítja, puhítja és védi a bőrt a fájó pelenkakiütés ellen. Nem tartalmaz parabéneket és PEG-emulgeálószereket, ezáltal csökken az allergia kockázata. Megőrzi a bőr természetes PH-értékét, alkoholmentes és dermatológiailag tesztelt. A csomag 5 × 120 db-ot tartalmaz. Összetétel: viszkóz + poliészter.

LINTEO pure & fresh Nedves törlőkendő

A LINTEO pure & fresh kímélő, aloe vera kivonatot tartalmazó testápolóval készült. Tisztítja, hidratálja és védi a bőrt a fájó pelenkakiütéstől. Nem tartalmaz parabéneket és PEG-emulgeálószereket, ezáltal csökken az allergia kockázata. Megőrzi a bőr természetes PH-értékét, alkoholmentes és dermatológiailag tesztelt. A csomag 5 × 80 db-ot tartalmaz. Összetétel: viszkóz + poliészter.

LINTEO BABY Fültisztító pálcika

Ezeket a fültisztító pálcikákat kifejezetten a baba érzékeny füléhez fejlesztették ki, és különösen a legkisebbek mindennapos tisztálkodásához alkalmasak. A praktikus dobozban lévő csomag 65 fültisztító pálcikát tartalmaz. 100% pamut.

LINTEO BABY Eldobható előke

Az előke ideális utazáshoz, de minden bizonnyal otthon is jó szolgálatot tehet. Az előke három rétegből áll, így biztosítja a tökéletes nedvszívást és a vízhatlanságot. Öntapadós csík segítségével rögzíthető a baba nyakára, és az alsó részen zseb található, amely felfogja a leeső ételdarabkákat. Az eldobható előke anyaga a Nemzeti Egészségügyi Intézet tanúsítványával rendelkezik, garantálva a maximális biztonságot. A csomag 10 db-ot tartalmaz. Összetétel: nem szőtt textil.

LINTEO BABY Pelenkázó alátét

A pelenkázó alátét otthon és út közben egyaránt használható. Az alátét egy alsó, vízzáró rétegből, egy középső nedvszívó rétegből áll, amely minden nedvességet magába szív. A felső réteg nem szőtt textilből készült dombornyomással (szabályos bordázat), ami a nedvesség egyenletes felszívódását teszi lehetővé. A Nemzeti Egészségügyi Intézet tanúsítása garantálja a termék minőségét és biztonságát. A csomag 2 × 5 db-ot tartalmaz. Összetétel: nem szőtt textil.

LinteoBaby

Minőségi és megbízható cseh márka. Legfontosabb küldetése, hogy megkönnyítse a háziasszonyok és az egész család otthoni életét. 1998 óta higiéniai termékeket gyárt, mint például zsebkendő, WC-papír és konyhai törlőkendő. A cég létrehozta a Linteo Baby termékcsaládot is, amely kifejezetten anyukák és gyermekek számára készült.


Paraméterek

Darabszám
14 db Kész!
Specifikus jellemzők
Alkoholmentes, Semleges pH-jú Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Tulajdonságok
Utazó Kész!
Elhelyezés
Komódra Kész!

Darabszám

Darabszám
14 db Kész!

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők
Alkoholmentes, Semleges pH-jú Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Utazó Kész!
Elhelyezés
Komódra Kész!

Típus

Típus
Egyszer használatos Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Mosógépre Kész!
Elhelyezés
Mosógépre Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes pelenkázás kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LINTEO BABY Starter pack Baby. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LINTEO Starter pack Baby.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ