AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

LISTERINE CoolMint Mild Taste 3×500 ml

Termékkatalógus
LISTERINE CoolMint Mild Taste 3×500 ml
Szájvíz - fogszuvasodás ellen, ínygyulladás ellen és alkoholmentes, 1500 ml - 1 430 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 953,33 Ft/1 l
Kód:  ZUB051s

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LISTERINE CoolMint Mild Taste 3×500 ml

A LISTERINE CoolMint Mild Taste szájvízzel kiegészítheted a fogmosást és még alaposabban megtisztíthatod a szájüreget, ezenkívül a készítmény hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez, megöli a baktériumokat, csökkenti a fog felületén képződő lepedéket, megvédi az ínyt a gyulladástól és frissen tartja a leheletet. Kóstold meg az új, enyhébb, alkoholmentes ízt. Védd ínyedet a parodontális betegségektől a fluoridos szájvíz rendszeres használatával. Legalább reggel és este három alapvető lépésben ápold fogaidat: moss fogat fogkefével, használj fogselymet vagy fogköztisztító kefét a fogközök tisztításhoz, végül pedig használd a LISTERINE CoolMint Mild Taste szájvizet.

Összetétel:
Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Eucalyptol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053 Contains Sodium Fluoride (220 ppm F).

Hogyan használd:
Használd naponta kétszer. A termék különösen hatékony, ha reggel és este fogmosás után használjuk. Mérj ki 20 ml-t (4×5 ml - 4 teljes teáskanál) egy pohárba, öblögesd a fogak és az íny környékét 30 másodpercig. Ezt követően köpd ki.

Figyelmeztetés: 
Gyermekek elől elzárva tartandó.
A termék 6 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Ne használd a terméket, ha a kupak a vásárláskor megsérült. Ne hígítsd fel, ne nyeld le, és ne használd közvetlenül a flakonból. Ha más forrásból származó fluoridot szedsz, egyeztess fogorvosoddal. 


Paraméterek

Űrtartalom
1 500 ml Kész!
XXL balení
Nem Kész!
Tulajdonságok
Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 500 ml Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen, Alkoholmentes Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LISTERINE CoolMint Mild Taste 3×500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LISTERINE CoolMint Mild Taste 3× 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LISTERINE CoolMint Mild Taste 3× 500 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ