Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Set 278 ml

Termékkatalógus
L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Set 278 ml
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a készlet tartalmaz bőrfeltöltő koncentrált gélt 50 ml, bőrfeltöltő hidratáló textil maszkot 28g, bőrfeltöltő micellás vizet 200 ml - 2 896,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 3 476 Ft/100 ml
8 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VBAL8595 Termékszám:  8592807574072
L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Set 278 ml 8 690 Ft Utolsó 2 termék a raktáron
Vásárlás

L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Set 278 ml

Örvendeztesd meg magad vagy szeretteidet a L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist - Karácsonyi csomag 2023 ajándékcsomaggal. A szett összesen három terméket tartalmaz. A készlet tartalmaz egy nappali koncentrált gélt, egy sminklemosót és egy ultravékony textilmaszkot. Ennek a készletnek köszönhetően hihetetlenül hidratált, puha és ragyogó lesz a bőröd. Ezt a készletet az teszi egyedivé, hogy a termékek kétféle hialuronsavat tartalmaznak, amely hatalmas vízmegkötő képességéről ismert. A készlet minden 20 évesnél idősebb hölgy számára alkalmas ajándék.

A L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist - Karácsonyi csomag 2023 főbb jellemzői

  • A kozmetikai készlet három feltöltő kozmetikumot tartalmaz.
  • A karácsonyi csomagban található egy nappali koncentrált gélt, egy sminklemosó és egy textilmaszk.
  • A L'ORÉAL PARIS termékek hidratálják és puhítják a bőrt.
  • A Hyaluron Specialist termékcsalád kétféle hialuronsavat tartalmaz.
  • A nagy molekulasúlyú hialuronsav a bőrfelületen marad.
  • Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav mélyen behatol a bőrbe.
  • A nappali gél nem ragad és könnyű textúrájú, gyorsan felszívódik és kellemes illatú.
  • A L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist feltöltő sminklemosó megszabadítja bőröd minden szennyeződéstől.
  • Textilmaszk a bőr ragyogásáért
  • A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist termékek segítségével a bőr akár 48 órán át puha és hidratált marad.
  • A szett kiváló ajándék.

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Jelly-vel a bőr akár 48 órán át puha és hidratált marad.

A hihetetlenül hidratált, puha és ragyogó bőrért használd a ĽORÉAL PARIS új Hyaluron Specialist arcápoló géljét. A termék kétféle hialuronsavat tartalmaz. A nagymolekulájú típus a bőr felszínén fejti ki hatását, hogy javítsa a hidratáltságot és megelőzze a finom vonalak és ráncok megjelenését. Az alacsony molekulájú hialuronsav mélyen behatol a bőrbe, ahol a hidratálás mellett elősegíti a saját savtermelését és megelőzi a mélyebb ráncok megjelenését.

A hialuronsavval dúsított micellás víz hidratál és feltölti a bőrfelszínt.

Hidratáld bőröd tisztítás közben is a L'Oréal Paris Hyaluron Expert micellás vízzel. A hialuronsavval dúsított gyengéd micellás víz kíméletesen, de hatékonyan tisztít, miközben feltölti a finom vonalakat és ráncokat. A hialuronsav képes magához kötni a nedvességet, így a bőr egész nap maximálisan hidratált marad. A micellás víz mindennapi használatra és minden bőrtípusra alkalmas. A L'Oréal Paris Hyaluron Expert hidratáló micellás vízzel megszabadíthatod bőröd a szennyeződésektől, a sminkmaradványoktól és a finom ráncoktól.

ĽORÉAL PARIS maszk ultravékony japán pamutból a jobb tapadás és a nagyobb hatékonyság érdekében.

A ĽORÉAL PARIS Hyaluron Expert Replumping Moisturizing Tissue Mask egy japán pamutból készült textilmaszk, amely nagyon vékony, így jobban tapad a bőrhöz, és ezáltal hatékonyabb. Úgy tervezték, hogy hidratálja a bőrt és feltöltse az első finom ráncokat. Az eredmény feszes, puha, nedvességben gazdag, egészségesnek tűnő bőr lesz. A ĽORÉAL PARIS maszk érzékeny és száraz bőrre is alkalmas.

A csomag tartalma:Nappali arcápoló gél 50 ml
Micellás víz 200 ml
Textilmaszk 1 darab

Így használd:A nappali gélt minden reggel vidd fel az alaposan megtisztított arcra és nyakra, majd folytasd a szokásos sminkelési rutinod. Reggel és este vigyél fel micellás vizet egy vattakorongra, és a tökéletes sminkeltávolítás érdekében óvatosan húzd végig vele az egész arcod és a szemed. Nincs szükség öblítésre. Terítsd a maszkot a tiszta arcra, és hagyd rajta 15 percig.

Összetétel

GEL: 909289 04 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - PROPÁNDIOL - ALKOHOL DENAT. - PENTYLENGLIKOL - ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ POR - VITIS VINIFERA GYÜMÖLCSVÍZ / SZŐLŐGYÜMÖLCS VÍZ - NÁTRIUM-HIALURONÁT - NÁTRIUM-HIDROXID - AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT KERESZTPOLIMER - KAPRIL-GLIKOL - POLIGLICERIL-10 LAURÁT - ALFA-IZOMETIL-IONON - BENZIL-ALKOHOL - GERANIOL - LIMONÉN - LINALOOL - SZALICILSAV - PARFÜM/ILLATANYAG. (F. I. . B276909/1) MASZK: 899375 10 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - BUTILÉNGLIKOL - HIDROXI-ACETOFENON - NÁTRIUM-HIALURONÁT - DIKÁLIUM-GLICIRRIZÁT - GLICERIL-AKRILÁT/AKRILSAV KOPOLIMER - PEG-40 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ - PVM/MA KOPOLIMER - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT KEMÉNYÍTŐ - XANTÁN GUMI - FENOXIETANOL - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. . Z293901/1). MW: 2050657 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - HEXILÉNGLIKOL - POLOXAMER 184 - NÁTRIUM-HIALURONÁT - DINÁTRIUM-KOKO-AMPHODIACETÁT - DINÁTRIUM-EDTA - MIRTRIMÓNIUM-BROMID (F. I. . Z70010847/1).

Paraméterek

Összehasonlít
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Maszk, Micellás víz, Arcgél Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Maszk, Micellás víz, Arcgél Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Set 278 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Set 278 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si L'ORÉAL PARIS Hyaluron Specialist Set 278 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ