Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum Set 60ml

Termékkatalógus
L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum Set 60ml
Kozmetikai szett - L'Oréal Paris True Match Light 2-3 Toning Serum 30 ml, amely egyesíti a sminket és a bőrápolást a táplált és egységes bőrért, a L'Oréal Paris Revitalift Filler szemápoló szérumot 30 ml a bőr revitalizálásáért, a szem alatti sötét karikák és táskák csökkentéséért
12 690 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEKO5467s Termékszám:  DEKO5467s
L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum Set 60ml 12 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum Set 60ml

Ezt a kozmetikai készletet a minőségi bőrápoláshoz tervezték. A L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum szett egy a smink fedőtulajdonságaival rendelkező színezett szérumot és egy szemkörnyékre való szérumot tartalmaz. Mind a L'ORÉAL PARIS True Match Light 2-3 tonizáló szérum, mind a L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler szemszérum hialuronsavat tartalmaz a hidratálás és a fiatalítás érdekében. Megfelel az összes bőrtípusra.

A L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum szett legfontosabb jellemzői

  • A bőrápoló készlet tartalmaz egy sminkeléshez is megfelelő, fedő, színezett szérumot és egy szemszérumot
  • Hialuronsavval, amely mélyen behatol a bőrbe és hidratál
  • ĽORÉAL PARIS True Match Light 2-3 Toning Serum a smink és a bőrápolás egyedülálló kombinációja
  • A True Match színezett szérum táplált és egységes bőrt eredményez
  • A L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler szemszérum a legvékonyabb finom vonalakat és ráncokat is feltölti
  • A szemkörnyékre készült termék koffeint tartalmaz, amely revitalizálja a bőrt és csökkenti a szem alatti sötét karikákat és táskákat
  • Niacinamiddal és C-vitaminnal a bőr hatékony világosításért
  • A L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum szett minden bőrtípusra alkalmas

Az első színezett szérum az alapozóhoz hasonló, fedő tulajdonságokkal

Eleged van abból, hogy a bőrápolás és a minőségi smink között kell döntened? A francia L'Oréal márka előállt az első olyan termékkel, amely összekapcsolja a sminket és a szérumot. ĽORÉAL PARIS True Match Light 2-3 tonizáló szérum 1% hidratáló hialuronsavat tartalmaz. A felvitelt követően mélyen behatol a bőrbe, táplálja és egységesíti azt egy pillantással. Ezenkívül a formulában található ásványi pigmentek ragyogóbbá teszik és enyhén mattítják a bőrt. Csak vigyél fel egy kis mennyiséget a szérumból, és keverd el az ujjbegyeddel. ĽORÉAL PARIS True Match Light 2-3 Toning Serum kiváló fedést biztosít, miközben fenntartja a természetes megjelenést és hozzájárul a bőr egészségéhez.

A L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler szemszérum a legvékonyabb finom vonalakat és ráncokat is feltölti

Zavarnak a szemed körüli ráncok és teljes bőrfiatalításra vágysz? Próbáld ki a L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler szemszérumot, amely tiszta hialuronsavval készül. Mélyen hidratálja a bőrt és feltölti még a legvékonyabb ráncokat is. A hozzáadott koffein élénkíti a bőrt és csökkenti a szem alatti sötét karikákat és táskákat. A L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler szemszérum niacinamidot és C-vitamint tartalmaz a bőr csodálatos ragyogása érdekében.

Összetétel

L'ORÉAL PARIS True Match Light 2-3 tonizáló szérum 30 ml: AQUA / WATER, ISODODECANE, DIMETHICONE, ALKOHOL DENATA.., TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-10 DIMETHICONE, PERLITE, SODIUM HYALURONATE, NYLON-12, IZOPROPIL-LAUROIL-SZARKOZINÁT, DIISOPROPYL SEBACATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETIKON, MAGNÉZIUM-SZULFÁT, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLHEXYL HYDROXYSTEARATE, PHENOXYETHANOL, CELLULÓZ, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/TETRAISOSTEARATE, SZILÍCIUM-DIOXID-SZILÁT, DINÁTRIUM-SZTEAROIL-GLUTAMÁT, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TOKOFEROL, MAROKKÓI LÁVA AGYAG, GLICERIN, EMPETRUM NIGRUM GYÜMÖLCSLÉ, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA, KÁLIUM-SZORBÁT

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum Set 60 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ