AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl

Termékkatalógus
ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl
4,6 5 értékelés
Hajápoló szett - hajhullás és korpásodás ellen, a természetes hajért, a készlet tartalmazza: Természetes tisztító sampon 250 ml (Sampon) + Hajdúsító balzsam 250 ml (kondicionáló) + hajdúsíró hajhab 125 ml ( volumennövelő hajhab)
Kód:  KSVL2763 Termékszám:  3474630643499

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl

Ön is szenved a hajhullás tüneteitől? Akkor próbálja ki a speciálisan a hajhullás kiküszöbölésre tervezett Loreal Professionnel Serioxyl készlet termékeit, amely által haja dús, szép és egészséges lesz. A készlet tartalmazza a sampont, a kondicionálót és a volumennövelő hajhabot, amely, egyedülálló összetételének köszönhetően elősegíti az új hajszálak növekedését és ellátja haját a szükséges tápanyagokkal. 

Legfontosabb jellemzői

  • Egy egész termékcsalád a természetes hajra (nem festett hajra)
  • Alkalmas az elvékonyodott, volumen nélküli hajra 
  • A készlet tartalma: sampon, kondicionáló és volumennövelő hajhab
  • Az egyedülálló összetétel megerősíti a hajat és elősegíti az új hajszálak növekedését

Természetes tisztító sampon 

A sampon gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat, a felesleges szennyeződés és faggyú eltávolításával. Egyedi összetételének köszönhetően aktiválja a hajhagymákat is, amely elősegíti az új hajszálak növekedését. A haja ezáltal tiszta, egészséges és rendkívül dús lesz, amely volumen fokozatosan nő a sampon használatával.


Alkalmazás:
Vigye fel a sampont nedves hajra, alkosson gyengéd habzást majd öblítse ki a hajából.

Kiszerelés:
250 ml-es

Természetes hajdúsító balzsam 

A hajbalzsamot természetesen ritkuló hajra tervezték, amely megadja hajának a szükséges gondozást és védelmet, ezen felül pedig megkönnyíti a fésülködést. Ahogyan a sampon, ez a termék is tartalmazza a GlucoBoost és Incell formulákat, amelyek biztosítják a hajszálak ápolását anélkül, hogy elnehezítenék azt. A samponnal kombinálva ez a kondicionáló elősegíti az új hajszálak növekedését.

Alkalmazás:
A terméket vigye fel a megmosott, nedves hajra, és hagyja hatni körülbelül két percig. Ezután alaposan öblítse ki a hajából. 

Kiszerelés:
250 ml-es

Természetes volumennövelő hajhab

A hajhab luxus volument biztosít a hajának, amitől haja rendkívül dúsnak tűnik majd. Egyúttal kellő ápolást is nyújt hajának, hiszen ellátja azt a szükséges tápanyagokkal anélkül, hogy elnehezítené hajszálait.

Alkalmazás:
Törölje szárazra a frissen mosott hajat, és ossza négy részre. Alkalmazza a habot a fejbőrére, majd óvatosan fésülje át hajának teljes hosszúságát. Nem szükséges kiöblíteni a hajból.

Kiszerelés:
125 ml

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Haj típusa
Finom szálú Kész!
Űrtartalom
625 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Finom szálú Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
625 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Kit Natural Hair. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Kit Natural Hair.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ