Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Mamibot W110-T

Termékkatalógus
Mamibot W110-T
4,3 4 értékelés
Ablaktisztító robot - vezérlés a készüléken, vízszintes és függőleges mozgásirány, bármilyen vastagságú üvegre és függőleges használat, ablakkeret érzékelő funkciók, zajszint 65 dB(A), törlőruha, biztonsági kötél és kábel hosszabbító a csomag része, üzemidő 20 perc, tömege 2,36 kg
Kód:  MAMVO218 Termékszám:  M110-T

Mamibot W110-T

Az ablaktisztítás gyerekjáték a Mamibot W110-T vákuumos ablaktisztítóval, amelyet bármilyen vastagságú nagy méretű ablakokhoz, illetve kerámia és fa felületekhez terveztek. Minden beállítás elvégezhető a készletben található távirányítóval vagy az okostelefonoddal. A vákuumos tisztító megszabadul a szennyeződésektől még az egyébként nehezen hozzáférhető széleken is. A Mamibot W110-T robot másik előnye, hogy felismeri a széleket és a kereteket, így el is kerüli azokat. A szennyeződéseket 2 mikroszálas törlővel távolítja el. Emellett nem szükséges aggódnod azáramkimaradás miatt sem, hiszen a Mamibot készüléke 30 percig függőleges pozícióban marad, továbbá a biztonsági kábelnek hála rögzíthető is.


A Mamibot W110-T robot ablaktisztító főbb jellemzői

  • Megtisztítja a különféle vastagságú és méretű üveg ablakokat valamint a kerámia vagy fa felületeket
  • A használata lehetséges függőleges és vízszintes helyzetben is
  • A W110-T érzékeli a sarkakat és az ablakkereteket
  • Emellett hatékonyan távolítja el az összes szennyeződést még a nehezen elérhető széleken is
  • A tartalék akkumulátorral a Mamibot W110-T áramszünet esetén akár 30 percig is függőlegesen marad
  • Ehhez biztonsági kötél védi, hogy esés esetén elkerülje a balesetet
  • Vezérlés okostelefon vagy távirányító segítségével
  • A W110-T működése igazán csendes
  • A csomag két kiváló minőségű és finom mikroszálas törlőt tartalmaz

Nem hagyja ki még a széleket sem

A Mamibot W110-T robot tisztítót nemcsak az otthonod megtisztítására alkalmazhatod, ideális választás bármilyen vastagságú, nagy méretű kereskedelmi egységek ablakaihoz is. Ezen felül alkalmas az üveg és kerámia vagy a sima fa felületekhez is. Sőt, használhatod a Mamibot W110-T készülékét az üvegajtók, a boltok ablakainak és tükrének, az üveg szekrények, az üveg zuhanykabinok és még sok más megtisztításához is. Mivel a robot vákuumos tisztító képes minden szennyeződéstől megszabadulni még a széleken is, a tisztítási hatékonysága elérheti a 98%-ot is. A Mamibot W110-Tfelismeri a kereteket és a széleket, hogy kikerülhesse azokat. A szennyeződéseket 2 mikroszálas törlővel távolítja el, 2,5 perc alatt 1 m2-es kapacitással dolgozik.

W110-T tartalék akkumulátor vészhelyzetre

Biztonsági okokból a robot vákuum tisztítót szükséges mindig rögzíteni egy ellenálló kötéllel, így megakadályozható az áramkimaradás esetén fellépő baleset. Azonban nem szükséges aggódnod, hiszen a Mamibot W110-T készüléke tartalék akkumulátorral érkezik, így az áramszünet kezdetét követő 30 percig megőrzi függőleges pozícióját a felületen. Ezt kiegészítve lehetőséged van a csatlakozó kábeleket összecsomózni a készülék rögzítéséhez.

Könnyen elindítható még távolról is

A Mamibot W110-T vákuum tisztító használata egyáltalán nem bonyolult. Neked csak annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod a kábelt a hálózatra, szorosan meghúzod a csomót, majd rögzíted a biztonsági kábelt az épület egy fix pontjára. Ezután megnyomod a gombot a készüléken és a Mamibot W110-T azonnal készen áll a munkára. Másik opció, hogy használhatod a készletben található távirányítót vagy az okostelefonos alkalmazást az érintésmentes indításhoz.

Csomag tartalma

A Mamibot W110-T robotporszívó csomagjában található:

  • Töltőadapter
  • Távirányító
  • Hosszabbító
  • 2 × mikroszálas törlő
  • Biztonsági kötél
  • Rövid útmutató


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Mozgásirány
Vízszintes, Függőleges Kész!
Tulajdonságok
Bármilyen vastagságú üvegre, Függőleges használat Kész!

Funkciók

Funkciók
Ablakkeret érzékelő Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
65 dB(A) Kész!

Méret & súly

Súly
2,36 kg Kész!

Típus

Típus
Robot Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
2 360 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mamibot W110-T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mamibot W110-T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mamibot W110-T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mamibot W110-T.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ