Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Mattel Fisher Price - állítható magasságú

Termékkatalógus
Mattel Fisher Price - állítható magasságú
Ülés - állítható magasság, 3 állítható távolsági beállítás, csecsemőkortól kezdve alkalmas
Kód:  HRAa6607 Termékszám:  887961278514

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Fisher Price - állítható magasságú Megszűnt

Mattel Fisher Price - állítható magasságú

A Fisher-Price zöld-fehér műanyag etetőszék előnye, hogy együtt nő a gyermekkel. Két fajta magassági fokozat és három fajta távolsági beállítás közül választhat a gyermek teste és a tálca között. Ez a funkció rendkívül hasznos lehet főleg etetéskor vagy, ha egyedül szeretnénk hagyni gyermekünket.

A fehér tálca különböző típusú élelmiszerek és poharak elhelyezésére alkalmas szekciókra van osztva. Az étkezéshez akár így tálakra sem lesz szükségünk. A tálca ugyanakkor üléshuzatként is funkcionál. Az ülés sima felületének köszönhetően nem kell aggódnod a megbúvó morzsák miatt, mindemellett az könnyen tisztítható, a tálca pedig mosogatógépben mosható.

Színek:
Zöld-Fehér

A termék megfelel az Európai Parlament és a Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK (2009. június 18.) irányelvének továbbá összhangban áll a cseh szabályozásokkal. Mindemellett CE- megfelelőségi nyilatkozattal ellátott.

 

Paraméterek

Pozíciók száma
2 Kész!

Tulajdnságok és kiegészítők

Pozíciók száma
2 Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Fisher Price - állítható magasságú Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Sedátko rostoucí spolu s dítětem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Fisher Price - Sedadlo rastúce spolu s dieťaťom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Sitz wächst mit dem Kind. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Sitz wächst mit dem Kind.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ