A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení ApF HU

Fisher-Price – Kutyusos járóka – CZ

Termékkatalógus
Fisher-Price – Kutyusos járóka – CZ
5 2 értékelés
- többféle módon használható, 6 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAa9215 Termékszám:  0887961260946
Fisher-Price – Kutyusos járóka – CZ Megszűnt

Fisher-Price – Kutyusos járóka – CZ

A Smart Stages technológiával rendelkező kutyás járóka együtt nő az Ön gyermekével.? Három különböző szintű játékot kínál, melyek közt a baba képességeinek megfelelően válthat. Az első módban a tologatásnak és járásnak köszönhetően beindul a járóka motorja. A gyermek szórakoztató hangokat, egyszerű mondókákat és vidám dalocskákat hallgat. A kutyus játékos formában tanítja az alapszíneket, formákat, betűket és számokat. A következő szint egyszerű kérdéseket és utasításokat kínál. Az utolsó mód játékra motiválja a gyermeket, továbbá fejleszti képzelőerejét és a mások helyzetébe való beleélés képességét.

Legfőbb jellemzői

  • A hosszú nyél segíti az első sétát
  • Szavak és hangok felismerésére tanít
  • A Smart Stages technológia lehetővé teszi a gyermekek életkorához és képességeihez alkalmazkodó játékot
  • Hintázó mozgások, nevetés hangjai és zene
  • A kutyus cseh nyelven beszél
  • 6-36 hónap közötti gyermekek számára alkalmas
  • A levehető kapaszkodó hossza: 44 cm
  • 3 db AA / R6 1,5 V elemre működik (a csomagolás tartalmazza)

Szórakoztató tanulás

Mielőtt a gyermek megtanul járni, játszhat magával az autóval. Az autó hintázva mozog, és hanggal, dallamokkal szerez örömet a gyermekeknek. Az első lépéseknél már a kapaszkodó segítségével tolhatja. Ezt ismét dalocskák kíséretében teheti, esetleg számokat vagy ábécét hallgathat. A kutyusos Smart Stage járóka szórakoztató formában tanít új ismereteket a gyermekeknek. A három különböző szintnek köszönhetően a gyermekek saját tempójukban fejlődnek.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fisher-Price – Kutyusos járóka – CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Psíkovo chodítko CZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fisher-Price - Psíkovo chodítko CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price Köter-Laufstuhl GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price Köter-Laufstuhl GB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ