Slevy s AP+ Slevy s AP+

MILVA Kofein

Termékkatalógus
MILVA Kofein
1,0 1 értékelés
Hajápoló szett - tartalma: Chinin&Kofein sampon - 500 ml, sampon - 200 ml, víz szórófejes palackban - 100 ml, maszk - 200 ml, Relax tusfürdő - 300 ml
Kód:  VLS1183 Termékszám:  9789023167037

MILVA Kofein

A MILVA Kofein kozmetikai ajándékkészlet remek ajándék a férfiak és nők számára egyaránt. A szett tartalmaz egy sampont a nők és a férfiak részére, illetve egy szintén mindkét nemnek alkalmas hajmaszkot és hajvizet, és végül egy tusfürdőt is. A Milva Kofein & Kinin női sampont és a Milva Kofein férfi sampont az olyan személyeknek tervezték, akik aggódnak a hajhullás miatt. A samponban található koffein és kinin eredményesen előzi meg a hajhullást és támogatja az új és egészséges hajszálak növekedését. A kinin egyedülálló hatása a Milva Kinin hajmaszkban és a hajvízben is érvényesül. Ezeket a termékeket a hölgyek és a férfiak egyaránt hatékonyan használhatják a haj gyógyítására és a hajhullás problémájának megszüntetésére. A Milva Relax tusfürdő a különösen hölgyeknek alkalmas csodálatos illatával felüdülést nyújt testnek és léleknek.

A MILVA Kofein kozmetikai ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Kozmetikai ajándékkészlet, amely tartalmazza a Milva hajápoló és tisztálkodási kozmetikumokat
  • A készlet női és férfi samponból, hajápoló krémből és maszkból, valamint tusfürdőből áll
  • MILVA Kinin és Kofein férfi sampon az intenzív hajhullás ellen
  • Koffeint és kinint tartalmazó összetétel a haj regenerálásához és gyógyításához
  • A Milva Kofein férfi sampon hatékonyan akadályozza meg a hajhullást
  • A benne található koffein megakadályozza a hajhullásért felelős dihidrotesztoszteron hatásait
  • Milva Kinin hajmaszk a haj hidratálása, táplálása és a mély regenerálása érdekében
  • Milva Kinin hajvíz koffeinnel a hajhullás megelőzéséért és megakadályozásáért
  • A Milva Relax tusfürdő magnéziumsókat tartalmaz a fürdő alatt pihenésért

Vess véget a hajhullásnak a Milva Kinin & Kofein samponnal

A Milva Kofein & Kinin természetes női sampont kifejezetten az intenzív hajhullás problémájára fejlesztették ki. Hatékonyan előzi meg a hajszálak kihullását és segíti elő az egészséges és erős hajszálak növekedését. Előnye a koffein és kinin együttes hatásának köszönhető, amely megerősíti és regenerálja a hajszálakat, így eredményez egészségesebb és ellenállóbb hajkoronát. A kininnel és koffeinel készült sampon emellett hidratáló hatóanyagokat illetve csalán, komló és nyír kivonatot is tartalmaz, így előzi meg a haj kiszáradását. A termék növényi összetevőkkel készült, nem tartalmaz szilikonokat vagy szintetikus olajakat és nem tesztelték állatokon sem.

Hatóanyagok:
Fahéjkéreg kivonat - serkenti az alvó hajszálakat, elősegíti a hajszálak növekedését és táplálja azokat, csökkenti a hajhullást, gyorsan bejut a fejbőrbe, stimulálja a vérkeringést és fokozza a mikro-keringést is, gondoskodik a tápanyagok fokozott felszívódásáról
Koffein - meghosszabbítja a haj növekedési fázisát és megelőzi a dihidrotesztoszteron hatását, ez az a hormon, amely a hajhullásért felelős.

Hajtípus:
Vékony szálú, sérült, zsíros hajra és hajhullásra

Használata:
Vigyél fel 5-10 ml sampont a nedves hajra, körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd be a bőrbe és képezz habot. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd ki a hajból.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth-2 Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Propylen Glycol, Ultrica Dioca extract, Humulus Lupulus Extaract, Belula alba Leaf extract, Caffeine, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Quinine, HCl Dihydratate, Disodium EDTA, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Diazolidinyl Urea, Citroneliol, Linalool

Milva Coffeine Shampoo férfi sampon a hajhullás ellen

A MILVA Kofein férfi sampont kifejezetten az intenzív hajhullás problémájára fejlesztették ki. Hatékonyan előzi meg a hajszálak kihullását és segíti elő az egészséges és erős hajszálak növekedését. Előnye a koffein, amely megerősíti és regenerálja a hajszálakat, így eredményez egészségesebb és ellenállóbb hajkoronát. A koffeinnel készült sampon emellett hidratáló hatóanyagokat illetve csalán, komló és nyír kivonatot is tartalmaz, így előzi meg a haj kiszáradását. A termék növényi összetevőkkel készült, nem tartalmaz szilikonokat vagy szintetikus olajakat és nem tesztelték állatokon sem.

Hatóanyagok:
Koffein - meghosszabbítja a haj növekedési fázisát és megelőzi a dihidrotesztoszteron hatását, ez az a hormon, amely a hajhullásért felelős.

Hajtípus:
Vékony szálú, sérült, zsíros hajra és hajhullásra

Használat:
Vigyél fel 5-10 ml sampont a nedves hajra, körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd be a bőrbe és képezz habot. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd ki a hajból.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Humulus Lupulus Extract, Betula alba Leaf extract, Caffeine, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Diazolidinyl Urea,Benzyl Salicylate.

A Kinin hajmaszk kininnel állítja helyre a haj állapotát

Gondoskodj a hajadról és annak hidratálásáról, táplálásáról és mély regenerálásáról, amelyet a kinint tartalmazó Milva hajmaszk biztosít. A problémás, elgyengült és fáradt haj újra rugalmas, ragyogóan fényes és dús lesz a hajmaszk használata után. Emellett a Milva kinin hajmaszk megvédi a hajat a vegyszerek okozta sérüléstől és megkönnyíti a haj kifésülését is. A bőr és a hajszálak mélyére hatol és enyhíti a hajhullás és a haj töredezettségének problémáit, illetve megoldást jelenthet a korpásodásra és a haj kiszáradására is. Másik előnye, hogy szabályozza a faggyú termelődését a hajtőnél és helyreállítja a hajszálak mennyiségét is.

Használat:
Vigyél fel 30-50 ml hajmaszkot a frissen mosott, nedves hajra. Masszírozd be a fejbőrbe illetve a haj egész hosszára a hajtövektől a hajvégekig. Ezután fésüld át a hajadat az ujjaddal vagy használj egy sűrű fogú fésűt. Várj 15-20 percet, majd alaposan öblítsd ki. Heti egyszeri használatával hosszan tartó hatásra számíthatsz.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Cetostearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Prunus Amyglalus Dulcis Oil, Kaolin, Humulus Lupulus Extract, Propylene Glycol, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Ceteareth-25, Diazolidinyl Urea, Parfum, Quinine HCl dihydrate, Citric Acid, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate

Állítsd meg a hajhullást kinines-koffeines vízzel

A Milva Kinin és Koffein hajápoló vizet kifejezetten a hajhullás megelőzésére és megszüntetésére tervezték. A benne található aktív hatóanyagok tartósan hidratálják és regenerálják a hajat, emellett fokozzák a fejbőr vérkeringését is. Eredményesen akadályozza meg a hajszálak kihullását. A kininnel dúsított hajvíz tápláló hatású, fokozza a hajszálak sűrűségét és kezeli a töredezett hajvégeket is.

Használat:
Használd az alaposan megtisztított fejbőrre és az enyhén nedves hajra. Masszírozd be a fejbőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik. Ne öblítsd ki. Ezután szárítsd meg a hajadat a szokásos módon. Használatát kifejezetten ajánljuk a hajhullás esetén még férfiak számára is.
- súlyosabb esetben használd mindennap, hogyha intenzívebb kezelésre van szükséged
- enyhe hajhullás esetén használd hetente 1-2 alkalommal
- megelőzés céljából használd heti egyszer

Összetétel:
Aqua, Glycerin,  Panax Ginseng Extract, Babusa Arundinacea Extract, Humulus Luputus Extract, Betula alba Leaf Extract, Caffeine, Pantenol, Inulin, Sodium Benzoate, Quinine HCL dhydratate, Disodium EDTA, Citric Acid,  2-Bromo-2-nitropropane-1 3-diol

Kényeztesd a testedet és lelkedet a finom illatú Milva Relax Shower gel tusfürdővel

A magnéziumsókkal gazdagított Milva Relax tusfürdő kellemes relaxálást nyújt a fürdőkádban. A magnézium ellazítja a fáradt izmokat, megnyugtatja az idegrendszert, segít a stressz, a depresszió és az irritáció esetén is. Mindemellett a tusfürdő az elmére is hat. A francia magnólia, az egyiptomi bazsarózsa és az afrikai moringa csodálatosan magával ragadó illatát kínálja. Ezt az erőteljes virágos illatkompozíciót az ámbra, az érzéki pézsma és a finom vanília együttese fokozza. Élvezd a lenyűgöző illatot és lazíts egyet a fürdőkádban.

Használat:
Használj 10-12 ml tusfürdőt a zuhanyozáshoz vagy a fürdéshez. Kend el a bőrödön, amíg nem képzel gazdag habot, majd alaposan öblítsd le vízzel.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Propyleneglycol, Magnesium Chloride, Urtica Dioica Extract, Betula alba Leaf Extract, Sodium chloride, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Milva Chinin & Coffeine Shampoo női sampon (500 ml)
1 × Milva Coffeine Shampoo férfi sampon (200 ml)
1 x Milva Quinine hair mask uniszex hajmaszk kininnel (200 ml)
1 x Milva Kinin uniszex víz koffeinnel a hajhullás ellen (100 ml)
1 × Milva Relax Shower gel tusfürdő (300 ml)


Paraméterek

Használat
Nőknek Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MILVA Kofein Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MILVA Kofein. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MILVA Kofein.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ