ApF HU ApF HU

Légzésfigyelők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Ágyba
(20)
Lábra
(3)
Ujjra
(1)
Megfigyelés
Lélegzet
(21)
Alvás
(2)
Forgás
(9)
Szívfrekvencia
(5)
A vér oxigénellátása
(4)
Alkalmas:
18 hónapos kortól
120 hónapos kortól
-
Tápellátás
Hálózati
(4)
Elemes
(22)
Funkciók
Hangjelzés
(25)
Fényriasztás
(6)
Tulajdonságok
Csatlakozás mobilalkalmazással
(4)
Állítható érzékenység
(3)
Ikreknek megfelelő változat
(4)

A légzésfigyelő alapvetően olyan nagy érzékenységű mozgásérzékelő, amely érzékeli a baba légzését. A hosszan tartó légzésleállás (alvási apnoe) SIDS-hez, azaz hirtelen csecsemőhalál szindrómához vezethet. A légzésfigyelő időben figyelmeztethet a közelgő veszélyre, így megelőzhető a katasztrófa. Olvass tovább, segítünk neked a választásban.

Tovább

Hogyan működik a baba légzésfigyelő?

A baba légzésfigyelő egy speciális érzékelő segítségével érzékeli a baba be- és kilégzésének gyakoriságát. Ha több mint 20 másodpercig nem érzékeli a légzéseket, vagy ha a légzések száma percenként 10 alá csökken, akkor elég hangos riasztást indít, hogy jelezzen a szülőknek.

Mikor célszerű légzésfigyelőt használni?

A légzésfigyelő a születéstől a baba 1 éves koráig ajánlott használni, különösen fontos a koraszülött vagy beteg csecsemők esetében. Azonban természetesen akkor is használhatod, ha a baba időre született, mivel a hirtelen légzésleállás sajnos koraszülött és teljesen egészséges csecsemőket is érinthet.

Szükséges a légzésfigyelő?

Szerezzek vagy ne szerezzek be én is egy légzésfigyelőt? A vita egyértelmű. A készülék beszerzése nagyobb biztonságot ad neked abban, hogy nem történik semmi baj a babáddal. A légzésfigyelő a friss, kezdő szülők számára is megfelelő, akiknek még nincs sok tapasztalatuk. Ha még mindig nem vagy benne biztos, kérdezd meg orvosodat.

Melyik légzésfigyelő lesz a megfelelő választás?

A légzésfigyelő készülékeknek a felhasználási módtól függően különböző formái lehetnek. Nézzük meg a leggyakoribbakat.

Matrac alá való légzésfigyelő

A matrac alá való légzésfigyelő lapos érzékelőjét a baba kiságyában helyezheted el, és egy kábelen keresztül csatlakoztathatod a kiértékelő egységhez. Leggyakrabban egy körülbelül 350×500 cm-es téglalap vagy egy 250 cm átmérőjű kör formájában kapható. Leginkább vékony, rugó nélküli matracoknál működik.

  • Kényelmes a gyermek számára.
  • Ideális otthoni használatra.
  • Alkalmas babakocsis légzésfigyelő eszköznek is.
  • A mozgás téves riasztást okozhat.
  • A matrac típusa befolyásolhatja a funkcionalitást.

Az idősebb babák elmászhatnak az érzékelőről alvás közben, és hamis riasztásokat hozhatnak létre. A probléma megoldható, ha veszel még egy érzékelőt, amely lefedi az ágy többi részét. Egyes légzésérzékelő készülékek akár 4 érzékelőt is tartalmaznak egy csomagban.

Pelenkára csatolható légzésfigyelő

Az ilyen készülékek kisebb méretű, és csak egy részből áll, amelyet egyszerűen a baba pelenkájára csíptethetsz a köldök területén, kábelek nélkül. Ahhoz, hogy a légzésfigyelő megfelelően működjön, hozzá kell érnie a pocakhoz, ezért az aktív babák számára kissé kényelmetlen lehet, és korlátozhatja a mozgásukat.

  • Kirándulásra alkalmas.
  • Könnyen felszerelhető.
  • Kisebb méret.
  • Korlátozza a mozgást és kényelmetlen lehet.
  • A paplan tompíthatja az riasztóhangot.

i

A pelenkára csatolható légzésfigyelő babakocsiban is használható, és azoknak a csecsemőknek is megfelelő, akik sokat mozognak alvás közben.

Kombinált légzésfigyelő

A kombinált légzésfigyelő egy matrac alá való légzésfigyelő érzékelővel rendelkezik, amely kábellel csatlakozik a bébiőrhöz. A probléma akkor merül fel, ha több gyermeked van, és az egyik alszik, a másik pedig külön szobában játszik.

  • Két készülék praktikus kombinációja.
  • Ideális, ha csak egy gyermeked van.
  • Magasabb vételár.
  • Az első életév betöltése után a légzésfigyelő nem túl hasznos.

A bébiőrök a légzésfigyelő készülékekkel ellentétben tényleges hangot vagy videót továbbítanak a baba szobájából, így könnyebben tudod őket ellenőrizni.

Légzésfigyelő ikrek számára

Ez egy olyan légzésfigyelő, amelynek 2-4 érzékelője van, amely mind ugyanahhoz az értékelő egységhez csatlakozik. Ikres szülőknek olcsó és kényelmes megoldás. Viszont csak akkor fogod tudni használni, ha külön ágyban alszanak a babák. Ha egy ágyban altatod őket, jobban jársz a pelenkára csatolható légzésfigyelővel.

  • Kényelmes megoldás ikertestvérek számára.
  • Az ikertestvéreknek külön kell aludniuk.

i

A legjobb légzésfigyelő készülékeket orvosi minősítésüknek köszönhetően felismerheted. Az ilyen készülékek sikeresen átmentek a szigorú klinikai teszteken.

A légzésfigyelő kalibrálása

Ha új eszközt vásárolsz, a helyes beállításhoz kalibrálni kell az eszközt. A kalibrálás különösen fontos, ha használt készüléket vásárolsz. Általánosságban elmondható, hogy két év után a készüléket ellenőrizni kell. A légzésfigyelő kalibrálásának módjáról kérdezd meg az eszköz gyártóját.

Az Outlet oldalunkon remek használt termékeket kínálunk kedvezőbb áron.

Hogyan működik a légzésfigyelő?

A légzésfigyelő a legtöbbször ceruzaelemmel működik. Az akkumulátor üzemideje elsősorban az akkumulátor kapacitásától és magától a készüléktől függ. A több funkcióval rendelkező készülék gyorsabban lemeríti az elemeket, de ez általában több hónapos időszakot jelent.

Számít-e a légzésfigyelő hatótávolsága?

A készülék hatótávolsága a legtöbb esetben általában nem kell, hogy gondot jelentsen, mivel a riasztás közvetlenül a készülékből indul. A hatótávolság paraméter csak a kombinált légzésfigyelő és bébiőr esetében fontos, és méterben van megadva. Ne felejtsd el, hogy a falak és egyéb akadályok lerövidítik ezt az értéket.

Légzésfigyelő - meddig használjuk?

A légzésfigyelő használata egy lehetőség, melyről neked kell határoznod. Használhatod akár a baba egy éves koráig is. A hirtelen csecsemőhalál-szindróma 6 hónapos kor körül veszélyezteti leginkább a babákat. Természetesen, ha a baba súlyos betegségben szenved, tanácsos kikérni az orvos véleményét.

i

Légzésfigyelő választása nagyobb gyermekek számára? Vásárlás előtt győződj meg arról, hogy a matrac alá való légzésfigyelő érzékelője elég nagy.

Milyen funkciókkal rendelkezhet egy légzésfigyelő?

A légzésfigyelő hasznos funkciókkal vagy jellemzőkkel rendelkezhet, amelyek jól jöhetnek.

  • A légzés rögzítése lehetőséget ad a légzési frekvenciák visszajátszására.
  • A rezgés a gyermeket mozgásra készteti, ha szabálytalan frekvenciát észlel.
  • A jelzőfény figyelmeztet a gyermeked rendszertelen légzésre.
  • Az okos alkalmazás lehetővé teszi, hogy okostelefonodról ellenőrizd a baba légzését.
  • A kiegészítő érzékelők érzékelhetik a testhőmérsékletet, a mozgást vagy a baba helyzetét.
  • Az alacsony töltöttségre figyelmeztető jelzés jelzi, ha a készülék akkumulátorát ki kell cserélned vagy töltőre kell tenned.

Nézelődsz a légzésfigyelők között és egy kis segítségre van szükséged? A vásárlói vélemények biztosan segítenek a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ANGELCARE AC25 + kamera Szállításra kész > 5 db
Légzésfigyelő - ágyba, rendeltetése alvásfigyelés, gyermek forgásának érzékelése, hangriasztás, kijelző, állítható érzékenység, 1 érzékelő, használati utasítás a csomagban, érzékelő mérete 14,8 × 16 × 16 cm (Ma×Sz×H), hálózati tápellátás, érzékelési távolság 20 m, anyaga műanyag
95 990 Ft

2.
BABYSENSE 1 Pro Szállításra kész > 5 db
Légzésfigyelő - ágyba, hang- és fényriasztás, 1 érzékelő, használati utasítás a csomagban, szenzor hosszúsága 27 cm, elemes tápellátás, 4 1,5V R14 elem (nincs mellékelve), válaszidő 20 s, anyaga műanyag, matrac maximális vastagsága 12 cm
43 990 Ft

3.
ANGELCARE AC027 Légzőmozgás figyelő Utolsó 2 termék a raktáron
Légzésfigyelő - ágyba, hangriasztás, 1 érzékelő a csomagban, érzékelő mérete 16 × 16 cm (Sz×H), elemes tápellátás, 2 AAA elem (nincs mellékelve), érzékelési távolság 20 m, válaszidő 15 s, anyaga műanyag
40 690 Ft

Még több
26 termék
4,8 62×
BABYSENSE 2 Pro
Légzésfigyelő - ágyba, hang- és fényriasztás, használati utasítás a csomagban, szenzor hosszúsága 27 cm, elemes tápellátás, 4 1,5V AA elem (nincs mellékelve), válaszidő 20 s, anyaga műanyag, matrac maximális vastagsága 12 cm
50 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY7261
4,9 17×
BABYSENSE 7
Légzésfigyelő - ágyba, hangriasztás, állítható érzékenység, 2 érzékelő, töltőkábel és használati utasítás a csomagban, elemes tápellátás, 4 1,5V R14 elem (nincs mellékelve), válaszidő 20 s, anyaga műanyag, matrac maximális vastagsága 12 cm
49 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY7263
4,9 24×
BABYSENSE 1 Pro
Légzésfigyelő - ágyba, hang- és fényriasztás, 1 érzékelő, használati utasítás a csomagban, szenzor hosszúsága 27 cm, elemes tápellátás, 4 1,5V R14 elem (nincs mellékelve), válaszidő 20 s, anyaga műanyag, matrac maximális vastagsága 12 cm
43 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY7262
4,4
Milian Lite 2 két érzékelőlappal
Légzésfigyelő - ágyba, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, 2 érzékelő a csomagban, érzékelő mérete 30 × 50 cm (Sz×H), elemes tápellátás, 2 AA elem (nincs mellékelve), válaszidő 18 s, anyaga műanyag
38 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi002
3,8
ANGELCARE AC027 Légzőmozgás figyelő
Légzésfigyelő - ágyba, hangriasztás, 1 érzékelő a csomagban, érzékelő mérete 16 × 16 cm (Sz×H), elemes tápellátás, 2 AAA elem (nincs mellékelve), érzékelési távolság 20 m, válaszidő 15 s, anyaga műanyag
40 690 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: BABY14675
4,0
Milian PRO 2 két érzékelőlappal
Légzésfigyelő - ágyba, rendeltetése gyermek forgásának érzékelése, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, ikreknek megfelelő változat, 2 érzékelő a csomagban, érzékelő mérete 30 × 50 cm (Sz×H), elemes tápellátás, 2 AA elem (nincs mellékelve), válaszidő 18 s, anyaga műanyag
43 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi005
ANGELCARE AC25 + kamera
Légzésfigyelő - ágyba, rendeltetése alvásfigyelés, gyermek forgásának érzékelése, hangriasztás, kijelző, állítható érzékenység, 1 érzékelő, használati utasítás a csomagban, érzékelő mérete 14,8 × 16 × 16 cm (Ma×Sz×H), hálózati tápellátás, érzékelési távolság 20 m, anyaga műanyag
95 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4048
4,0
Milian PRO 4 Twins négy érzékelőlappal
Légzésfigyelő - ágyba, rendeltetése gyermek forgásának érzékelése, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, ikreknek megfelelő változat, 4 érzékelő a csomagban, érzékelő mérete 30 × 50 cm (Sz×H), elemes tápellátás, 2 AA elem (nincs mellékelve), válaszidő 18 s, anyaga műanyag
Leárazás -7 %
49 990 Ft 53 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi007
4,0
Milian PRO 3 három érzékelőlappal
Légzésfigyelő - ágyba, rendeltetése gyermek forgásának érzékelése, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, ikreknek megfelelő változat, 3 érzékelő a csomagban, érzékelő mérete 30 × 50 cm (Sz×H), elemes tápellátás, 2 AA elem (nincs mellékelve), válaszidő 18 s, anyaga műanyag
49 490 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi006
5,0
Wellue Baby Monitor állomással 0-3 év
Légzésfigyelő - lábra, rendeltetése vér oxigénellátásának figyelése, gyermek forgásának érzékelése, szívfrekvencia figyelése, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, csatlakozás mobilalkalmazással, 1 érzékelő, töltőkábel a csomagban, elemes tápellátás, 1 Rechargeable Battery elem (mellékelve), akkumulátor üzemideje 16 óra, érzékelési távolság 10 m, anyaga műanyag
90 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi009
4,4
Milian Lite 1 egy érzékelőlappal
Légzésfigyelő - ágyba, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, 1 érzékelő a csomagban, érzékelő mérete 30 × 50 cm (Sz×H), elemes tápellátás, 2 AA elem (nincs mellékelve), válaszidő 18 s, anyaga műanyag
31 190 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi001
4,0
Milian PRO 1 egy érzékelőlappal
Légzésfigyelő - ágyba, rendeltetése gyermek forgásának érzékelése, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, ikreknek megfelelő változat, 1 érzékelő a csomagban, érzékelő mérete 30 × 50 cm (Sz×H), elemes tápellátás, 2 AA elem (nincs mellékelve), válaszidő 18 s, anyaga műanyag
36 290 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi004
5,0
Milian Baby érzékelőlap
Légzésfigyelő - ágyba, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, 1 érzékelő, "Y" elosztó a csomagban, érzékelő mérete 30 × 50 cm (Sz×H), elemes tápellátás, 1 Rechargeable Battery elem (nincs mellékelve), anyaga műanyag
14 190 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi008
Wellue Légzésfigyelő gyűrű 3-10 év
Légzésfigyelő - ujjra, rendeltetése vér oxigénellátásának figyelése, szívfrekvencia figyelése, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, csatlakozás mobilalkalmazással, 1 érzékelő a csomagban, elemes tápellátás, 1 Rechargeable Battery elem (mellékelve), akkumulátor üzemideje 16 óra, rögzítés klippel, anyaga műanyag
73 790 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi010
4,8 62×
BABYSENSE 2 Pro
Légzésfigyelő - ágyba, hang- és fényriasztás, használati utasítás a csomagban, szenzor hosszúsága 27 cm, elemes tápellátás, 4 1,5V AA elem (nincs mellékelve), válaszidő 20 s, anyaga műanyag, matrac maximális vastagsága 12 cm
48 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY7261
4,8 62×
BABYSENSE 2 Pro
Légzésfigyelő - ágyba, hang- és fényriasztás, használati utasítás a csomagban, szenzor hosszúsága 27 cm, elemes tápellátás, 4 1,5V AA elem (nincs mellékelve), válaszidő 20 s, anyaga műanyag, matrac maximális vastagsága 12 cm
45 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BABY7261
4,9 24×
BABYSENSE 1 Pro
Légzésfigyelő - ágyba, hang- és fényriasztás, 1 érzékelő, használati utasítás a csomagban, szenzor hosszúsága 27 cm, elemes tápellátás, 4 1,5V R14 elem (nincs mellékelve), válaszidő 20 s, anyaga műanyag, matrac maximális vastagsága 12 cm
41 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY7262
ANGELCARE AC25 + kamera
Légzésfigyelő - ágyba, rendeltetése alvásfigyelés, gyermek forgásának érzékelése, hangriasztás, kijelző, állítható érzékenység, 1 érzékelő, használati utasítás a csomagban, érzékelő mérete 14,8 × 16 × 16 cm (Ma×Sz×H), hálózati tápellátás, érzékelési távolság 20 m, anyaga műanyag
91 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls4048
5,0
Wellue Baby Monitor állomással 0-3 év
Légzésfigyelő - lábra, rendeltetése vér oxigénellátásának figyelése, gyermek forgásának érzékelése, szívfrekvencia figyelése, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, csatlakozás mobilalkalmazással, 1 érzékelő, töltőkábel a csomagban, elemes tápellátás, 1 Rechargeable Battery elem (mellékelve), akkumulátor üzemideje 16 óra, érzékelési távolság 10 m, anyaga műanyag
85 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmi009
5,0
Wellue Baby Monitor állomással 0-3 év
Légzésfigyelő - lábra, rendeltetése vér oxigénellátásának figyelése, gyermek forgásának érzékelése, szívfrekvencia figyelése, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, csatlakozás mobilalkalmazással, 1 érzékelő, töltőkábel a csomagban, elemes tápellátás, 1 Rechargeable Battery elem (mellékelve), akkumulátor üzemideje 16 óra, érzékelési távolság 10 m, anyaga műanyag
81 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BABYmi009
3,9
SYMPLEE FDK-201
Szívhangfigyelő baba szívhangfigyelő (magzati doppler), akkumulátorral
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SYMdro02
4,4
Milian Lite 3 három érzékelőlappal
Légzésfigyelő - ágyba, hangriasztás, légzés jelzése fénnyel, 3 érzékelő a csomagban, érzékelő mérete 30 × 50 cm (Sz×H), elemes tápellátás, 2 AA elem (nincs mellékelve), válaszidő 18 s, anyaga műanyag
42 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABYmi003
JUMPER MEDICAL AngelSounds JPD-100S - szülés előtti légzésfigyelő - Légzésfigyelő Típusok
3,4
JUMPER MEDICAL AngelSounds JPD-100S - szülés előtti légzésfigyelő
Légzésfigyelő - fényriasztás, légzés jelzése fénnyel, elemes tápellátás, AA elem, anyaga műanyag
19 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY13931
Baby Control BC2101 - kiegészítő szenzoros alátét
Légzésfigyelő - ágyba, hangriasztás, 1 érzékelő a csomagban, érzékelő mérete 15 × 30,5 × 50 cm (Ma×Sz×H), hálózati tápellátás, anyaga textil
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY19419

Légzésfigyelők

A Légzésfigyelők kategóriában összesen 26 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó légzésfigyelők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább légzésfigyelők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb légzésfigyelők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: légzésfigyelők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ