30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Mosógép tisztítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Konzisztencia alapján
Űrtartalom
240 ml
1000 ml
-

A mosógéptisztító egy hatékony termék, amelyet a mosógépből származó szennyeződések, mészlerakódások és szagok eltávolítására terveztek. Ez a termék segít tisztán és működőképesen tartani a mosógépet, ami meghosszabbítja annak élettartamát és optimális mosási teljesítményt biztosít. A mosógép tisztító használata egyszerű és biztonságos, és hozzájárul ahhoz, hogy a mosott ruhák tiszták és frissek maradjanak. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan válaszd ki a legjobb mosógép tisztító készítményt.

Tovább

Mi az a mosógép tisztító?

A mosógép tisztító olyan termék, amelyet a mosógépből származó szennyeződések, mészlerakódások és szagok eltávolítására terveztek. Ez a hatékony termék segít tisztán és működőképesen tartani a mosógépet, meghosszabbítva annak élettartamát és biztosítva az optimális mosási teljesítményt. Rendszeres használata a kulcsa annak, hogy a mosott ruha tiszta és friss maradjon.

A mosógép tisztítás különböző formákban lehetséges

Mosógép tisztító különböző formátumban kapható, attól függ, melyik a legmegfelelőbb számodra.

  • A mosógéptisztító folyadék kényelmes és gyors használatot biztosít. Csak öntsd a kívánt mennyiséget az előre feltöltött mosógépbe, és indítsd el a normál mosási ciklust. Folyékony állagának köszönhetően a mosógéptisztító folyadék könnyen feloldódik a vízben, biztosítva az egyenletes eloszlást, valamint a szennyeződések és lerakódások hatékony eltávolítását.
  • A mosógép tisztító por a hagyományos választás a mosógépek tisztítására. Por formájának hála jól oldódik a vízben és erős tisztító hatást biztosít. Egyszerűen csak add a mosáshoz a kívánt mennyiséget, és hagyd hatni a mosási ciklus alatt.
  • A mosógép tisztító tabletta praktikus és egyszerű megoldás. Merev formája pontos adagolást biztosít, és minimalizálja a pazarlás kockázatát. Egyszerűen add a tablettát a mosógépbe a mosás előtt, és hagyja, hogy a mosási ciklus során hatni kezdjen. Erőteljes formulája biztosítja a szennyeződések és szagok hatékony eltávolítását a mosógépből.

i

Mikor érdemes mosógép tisztító terméket használni?

A mosógép tisztító használata akkor javasolt, amikor a textilszálakban felhalmozódó szennyeződéseket, baktériumok és penészgombák okozta kellemetlen szagokat, valamint a tömítéseken vagy a dobban látható szappanmaradványokat vagy vízkőlerakódásokat észlelsz.

Mosógép tisztítás – végezd rendszeresen

Ideális esetben a mosógép tisztító termékeket havonta egyszer, vagy a termék gyártója által ajánlott módon kell alkalmazni. A rendszeres mosógép tisztítás segít tisztán tartani a mosógépet, eltávolítani a szennyeződéseket, a vízkőlerakódásokat, a szagokat és fenntartani az optimális teljesítményt. A mosógép hosszabb ideig tartó inaktív állapotát követően, például nyaralás után is ajánlott a mosógép tisztító használata. A rendszeres tisztítás segít meghosszabbítani a mosógép élettartamát és tiszta mosást tesz lehetővé.

Mosógéptisztító – hogyan használjuk?

A mosógép tisztítás nagyon könnyű. Hogyan kell csinálni?

  1. Készítsd elő a terméket. Helyezd a mosógéptisztító folyadék vagy por változatot a kijelölt rekeszbe, a mosógéptisztító tabletta típust a mosógép dobjába.
  2. Válaszd ki a megfelelő mosási ciklust (a mosógéptisztító csomagolásán található ajánlás szerint - általában 60°C-os mosási program), és indítsd el.
  3. Ne használj más mosószert, és indítsd el a mosási ciklust ruhák nélkül. Ne használj előmosási ciklust.

Mosógéptisztító használata során legyél mindig óvatos. Minden esetben kerüld a szemmel való érintkezést, és viselj védőkesztyűt.

A mosógéptisztító más alkatrészekre is alkalmazható

A mosógéptisztító kiválóan alkalmas a mosógép belsejének tisztítására, de például a mosószerrekeszek tisztítására is. Csak vigyél fel egy kis mennyiségű terméket egy nedves szivacsra, és tisztítsa le a szennyeződéseket a fiókról. Így a mosógép tisztító az ajtóra és a tömítésekre is alkalmazható. A tisztítás után öblítsd le vízzel.

Készíts házi mosógéptisztító szert

Ha igazán környezetbarát mosógéptisztító szert keresel, próbálj meg otthon elkészíteni egyet a rendelkezésre álló nyersanyagokból. Megpróbálhatsz például fél csésze szódabikarbónát feloldani vízben, és beleönteni a mosószer- és öblítő rekeszbe. Ezután önts körülbelül két csésze ecetet és egy zacskó szódabikarbónát a dobba. Futtassa a leghosszabb programot a legmagasabb hőmérsékleten. A házi mosógéptisztító azonban korlátozott hatékonysággal képes eltávolítani a lerakódásokat és más szennyeződéseket.

i

Kíváncsi vagy, mit gondolnak vásárlóink? Nézd meg mosógéptisztító vélemények szekciónkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Mosógéptisztító - eltávolítja a szennyeződéseket, a vízkő- és mosószer lerakódásokat, mélyen tisztít, aktív szén segítségével, a gép hosszú élettartamához
1 490 Ft

2.
FROSCH ÖKO mosógép tisztító, citrus, 250 g Szállításra kész > 10 db
Környezetbarát tisztítószer -
2 290 Ft

3.
WASCHKÖNIG - antibakteriális, 250ml Szállításra kész > 20 db
Mosógéptisztító - antibakteriális, korrózió, vízkő, szennyeződés és szag elleni védelem, friss illat, térfogat 250 ml
1 090 Ft

Még több
12 termék
4,9 22×
FROSCH ÖKO mosógép tisztító, citrus, 250 g
Környezetbarát tisztítószer -
2 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS201
4,1 12×
WASCHKÖNIG - antibakteriális, 250ml
Mosógéptisztító - antibakteriális, korrózió, vízkő, szennyeződés és szag elleni védelem, friss illat, térfogat 250 ml
1 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2411
4,9 23×
DR. BECKMANN mosógép ápoló-tisztító aktív szénnel 250 ml
Mosógéptisztító - eltávolítja a szennyeződéseket, a vízkő- és mosószer lerakódásokat, mélyen tisztít, aktív szén segítségével, a gép hosszú élettartamához
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS386
4,7 28×
WASCHKÖNIG Mosógéptisztító tabletta 2 db
Mosógéptisztító - tabletták - 445 Ft/db
890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS1187
4,6 48×
K2R mosógép tisztító (2 zacskó)
Mosógéptisztító - mosógép tisztításához - 895 Ft/db
1 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS078
4,7 23×
LANZA Express folyékony mosógéptisztító, 250 ml
Mosógéptisztító - hatékonyan tisztít és eltávolítja a szennyeződéseket és a mosószer maradványait a mosógép belsejéből
1 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS316
4,8 27×
Xavax mosásához 250 ml
Mosógéptisztító - megszünteti a kellemetlen szagokat és zsírlerakódásokat, hatékony a vízkő és a mosógépben lerakódott mosószer ellen, tisztítja a mosógép fontosabb részeit, lerövidíti a mosási időt, ezzel időt és energiát takarít meg
2 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3141x1
4,9 125×
SANYTOL dezinfekční čistič pračky 240 ml
Mosógéptisztító
1 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS328b
4,2
Well Done Tisztító tabletta 2 db
Mosógéptisztító - eltávolítja a vízkövet - 495 Ft/db
990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PPR1515
4,7 24×
Lanza mosógép tisztító 250ml
Mosógéptisztító - eltávolítja a mosógép belsejéből a szennyeződéseket és lerakódásokat
1 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CIS167
5,0
HEITMANN, 3 az 1-ben, 250 ml
Mosógéptisztító - mosógép tisztításához, eltávolítja a vízkő- és a szennyeződés lerakódásokat, megszünteti a szagokat, anti-biofilm formula, térfogat 250 ml
1 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PPR2383
5,0
GUT UND GÜNSTIG Anti-Kalk vízkőmentesíto gél, 1 l
Mosógéptisztító - mosógépek tisztítására, eltávolítja a vízkő- és mészlerakódásokat, minden mosásnál használható, térfogat 1 l
1 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PPR2381
színes ruhákHogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest? Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Ha érdekelnek a helyes mosás tippek, amelyek segítségével a szennyes hosszabb ideig és jobb állapotban marad, itt most megtalálod őket. Ezenkívül tanácsokat adunk bizonyos speciális szennyestípusok, például a termo alsóneműk, a babaruhák vagy a függöny mosása kapcsán....

Mosógép tisztítók

A Mosógép tisztítók kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosógép tisztítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosógép tisztítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosógép tisztítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosógép tisztítók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ