Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Motorola MBP 160

Termékkatalógus
Motorola MBP 160
5 1 értékelés
Bébiőr DECT technológia nem zavaró, és 300 méteres hatótávolság, a tartományon kívül figyelmeztető jelzés mikrofon nagy érzékenységgel
Kód:  DCH020d2 Termékszám:  5012786033795

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola MBP 160

Baba telefon DECT technológia nem zavaró egy nagyszerű eszköz a kisgyermekes szülők. A készülék rendelkezik egy sor 300 méter, így most már zökkenőmentesen mozogni utódaik egy külön szobában. Nagyi nagy érzékenységű mikrofon, amely rögzíti minden sóhaj a gyermek. A készülék lehetővé teszi azt is tudni, hogy mikor lesz megfelelő. Akkor a hangerőt és dada is figyelmeztet, hogy az alacsony akkumulátor. Pořiďte si spolehlivý přístroj, který zajistí váš klid a bezpečnost vašeho dítěte!

Bébiszittelje tulajdonságok és paraméterek

  • DECT technológia interferencia nélkül
  • Biztonságos adattitkosítás
  • ECO üzemmód
  • Hatótávolság 300 m
  • Figyelmeztetés hatótávolságon kívül
  • Mikrofon nagy érzékenység
  • hangerőszabályzó
  • Audio-vizuális szintjelző (LED)
  • Akkumulátorok (szülői egység)
  • Alacsony akkumulátor figyelmeztetés
  • állvány

Biztonsági babák kompromisszumok nélkül

Csomagolás monitorok tartalmazza a szülői egység helyet, annak hatálya és a baba egység, amely fel a kiságy. Az eszköz egy teljes áttekintést mindent, ami történik a kiságyban alvás közben a baba, még azután is, a felébredés. Gyermekek nem kell sírni ébredés után, csak ha elkezd dúdolni, és mindent, amit hall. A csomag tartalmaz egy használati útmutató, gyors használati útmutató, akkumulátorok és két hálózati adapterek szülő és a baba egység. Nanny zökkenőmentesen biztosítja tájékoztatási körül a ház vagy lakás, akkor is őszintén, hogy nézze meg a szomszédok, vagy nincs lelkifurdalása alvás közben a gyermek egy barbecue a kertben. Mějte své miminko vždy pod dohledem!

Paraméterek

Hatótávolság
300 m Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Funkció
Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, Öko mód Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, Öko mód Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola MBP 160 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 160. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola MBP 160.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ