30 dnů na vrácení Shop roku

Motorola MBP 853 HD Csatlakozás

Termékkatalógus
Motorola MBP 853 HD Csatlakozás
4,7 7 értékelés
Bébiőr - HD Wi-Fi Videó Bébi monitor 3,5 "-os kijelző készülékek, távfelügyelet okostelefonon, táblagépen, laptop és számítógép bárhonnan, 1280x720 felbontás, Wi-Fi 802.11b / g / n, digitális zoom, értesítést mozgás és a hang ellenőrzés hőmérséklet, kaputelefon, infravörös éjjellátó funkció segítségével egy biztonságos felhő, az úgynevezett Hubble (ingyen), altatódalt, szülői egység hatótávolsága 300m
Kód:  DCH025a Termékszám:  5012786032637

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola MBP 853 HD Csatlakozás

Bébi monitor kamerával értékeljük minden gondoskodó szülő. Gyerek meg nem csak hallani, de az is lehet használni a kamerát pl. ellenőrizze, milyen helyzetben van. Nanny MBP 853 HD egy kettős HD Wi-Fi videokamera egy 3,5 "kijelző. Csatlakozni tudnak az okostelefon vagy tablet (Interneten keresztül) egy teljes értékű biztonsági kamerák, a gyerek lehet ellenőrizni bárhonnan. 

Motorola MBP 853 olyan funkciói: tilt és a digitális zoom kamera, infravörös éjjellátó, kétirányú kommunikáció, értesítés a mozgás és a hang, hőmérséklet-ellenőrző és a lehetőséget felszabadító altatódal. Cam Wi-Fi működik egy biztonságos felhő, az úgynevezett Hubble (alkalmazás elérhető ingyenes streaming és riasztások küldése az okostelefonra, tablet vagy PC). Opció lehet csatlakoztatni a kamerát a falra. Szülő egység hatótávolsága akár 300 m és fel van szerelve egy állvány.

Műszaki paraméterek:

  • 3,5 inch / 8,9 cm digitális video baba monitor csatlakoztatható 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia FHSS (Motion JPEG)
  • HD Video minőség: 1280 x 720 felbontás / H.264 videó tömörítési
  • Infravörös éjjellátó: 7 x LED / 940 nm sávszélességgel
  • Biztonság: aes128, SSL
  • Hőmérséklet-érzékelő (működési hőmérséklet: 0-50 ° C)

A csomag tartalma:

  • szülői egység
  • A baba egység
  • használati útmutató
  • Quick Start Guide
  • Elemek szülői egység 2 x Power Adapter (szülő és a baba egység)

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola MBP 853 HD Csatlakozás Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 853 HD Connect. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola MBP 853 HD Connect.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ