Shop roku AlzaBoxy Q1

Motorola MBP 950 HALO Connected

Termékkatalógus
Motorola MBP 950 HALO Connected
Bébiőr - képátvitel (videó), 300 m hatótávolság, hangátvitel: digitális jelként, szülői egység áramellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor, babaegység áramellátása: hálózat (230 V), kijelző, WiFi csatlakozás, hőmérséklet érzékelő, full HD, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, alacsony energiaszint kijelzése, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)
Kód:  BABY13111 Termékszám:  5012786043879

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola MBP 950 HALO Connected

Pihenj le egy másik szobában, a gyerekágyat pedig ellenőrizd távolról. A(z) Motorola MBP 950 HALO Connected egy bébiőr, ami nem csak hang, de képátvitelre is képes. A zajmentes hangot digitális jelként továbbítja, melynek hatóköre 300 m. A bébiőr több csatornával rendelkezik és az analóg készülékekkel ellentétben magasabb frekvencián működik. Sűrűn lakott városokban sem zavarja semmi a jelet. A szülői egység működését hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja. A baba egység tápellátását pedig hálózat (230 v) biztosítja. A készülék esztétikus kivitelének köszönhetően, könnyen belesimul a környezetbe.

A(z) Motorola MBP 950 HALO Connected bébiőr legfontosabb sajátosságai

  • Trendi videó bébiőr
  • Digitális alapú hangátvitel
  • Hatótávja: 300 m
  • A szülői egység energiaellátását hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja
  • A baba egység energiaellátását hálózat (230 v) biztosítja
  • Elegáns dizájn

A(z) Motorola által tervezett bébiőr további pozitívumai

A modern technológiáknak hála egy csomó hasznos funkciót kapunk. Az integrált éjjellátó mód lehetővé teszi a csecsemő figyelését még sötétben is. A babaőr mindkét irányba működik. Ha a kisded felsír a készüléken keresztül is meg tudod nyugtatni. Az altató mód igazán sokoldalúvá teszi a készüléket. Az altatódalok segítségével képes álomba ringatni a kicsit. A hangerő tetszés szerint növelhető vagy csökkenthető.

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Full HD, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Alacsony energiaszint kijelzése, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola MBP 950 HALO Connected Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 950 HALO Connected. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola MBP 950 HALO Connected.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ