Shop roku AlzaBoxy Q1

Motorola MBP161

Termékkatalógus
Motorola MBP161
3,2 5 értékelés
Bébiőr - klasszikus (audio), 300 m hatótávolság, hangátvitel: digitális jelként, szülői egység áramellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor, babaegység áramellátása: hálózat (230 V), kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, öko mód és megvilágítás
Kód:  BABY0336 Termékszám:  5012786033818

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola MBP161

A Motorola MBP161Timer baba monitor kiemelkedik a többi babafigyelő közül a különleges DECT technológiája miatt. Ez az interferenciamentes technológia erős vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, ami jobb hatótávolsággal bír annak érdekében, hogy mindig biztonságban tudhassa gyermekét. A készülék három időzítő módot is tartalmaz, amely segítséget nyújt abban, hogy mindig tudja, mikor jött el az ideje az etetésnek, a pelenka cseréjének vagy egy kis pihenésnek. A készülékben egy integrált éjszakai lámpa is található, amely gyengéden világít gyerekszobában. Az éjjeli fény könnyebbé teszi a mozgást anélkül, hogy megzavarná gyermeke nyugalmát. További nagyszerű tulajdonságai: az öt féle altatódal program, amely segíti az elalvást, és a hőmérséklet monitor, amely a főegységen jelenik meg, és segítségére lesz az ideális hőmérséklet beállításában.

Fontosabb jellemzők

  • Digitális audio baba monitor
  • LCD kijelző háttérvilágítással
  • Hatótávolság 300 m
  • Nagy érzékenységű mikrofon
  • Kétirányú kommunikáció
  • Szobahőmérséklet ellenőrzés
  • Alacsony akkumulátor figyelmeztetés

Kétirányú kommunikáció

Az elektronikus dadus kétirányú. Ez azt jelenti, hogy nem csak tájékoztatást ad a babáról, de a fő egységen keresztül beszélhet is hozzá. A hatótávolság 300 méter, és ha kikerül a jelzésből, a készülék figyelmezteti Önt. A mikrofon nagy érzékenységgel és a hangerő szabályozással rendelkezik. A hangszintet vizuálisan is ellenőrizheti. A csomag tartalmaz egy szülő- és egy gyermekegységet, egy használati utasítást, újratölthető elemet (a szülői egységbe) és két tápegységet mindkét készülékbe.

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, Öko mód, Megvilágítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola MBP161 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA MBP 161. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola MBP161.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ