Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

MOTOROLA PIP 1200

Termékkatalógus
MOTOROLA PIP 1200
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABY22717 Termékszám:  5055374713891
MOTOROLA PIP 1200 56 690 Ft Utolsó 2 termék a raktáron
Vásárlás

MOTOROLA PIP 1200

Élvezd a nyugalom pillanatait, és tartsd szemmel bárhonnan, ahogyan a kisbabád alszik. A nagyszerű Motorola bébiőr a kép és a hang továbbítását is biztosítja. A kamerás bébiőrnek köszönhetően mindig tudni fogod, mi történik a szobában. Hogy élvezhesd a bébiőr tökéletesen tiszta hangját, a hang továbbítása digitális jelként történik, és hatósugara akár 300 m is lehet. A felkínált bébiőr számos csatornával rendelkezik, és nagyobb frekvencián is működik, mint az analógok, ebből az okból főleg városokban használhatod ki, ahol nagyobb a veszélye a jel zavarásának. De ha véletlenül jel nélkül maradsz, a berendezés hangjelzéssel felhívja rá a figyelmed. A fő egység működését elem vagy a konnektor biztosítja, a gyermek egységét pedig a konnektor.

Bébiőr MOTOROLA PIP 1200 ...
Bébiőr MOTOROLA PIP 1200 ...

A remek MOTOROLA PIP 1200 bébiőr döntő jellemzői

  • Motorola video bébiőr a kisbaba ellenőrzésére
  • Digitális hangátvitel
  • A jel hatótávolsága 300 m
  • A kiváló Motorola bébiőr mindkét irányban tud kommunikálni
  • A berendezés a tudtodra adja, hogy ki kell cserélni az elemet
  • Az éjjellátó funkció lekapcsolt lámpa mellett is gondoskodik a visszajelzésről
  • A kitűnő Motorola bébiőr vetítéssel vagy hangokkal megkönnyíti az elaltatást
  • Figyeld meg kisbabád egészségét a hőérzékelővel
  • A szülő egység tápellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor
  • A másik (gyermek) egység energiaforrása: hálózat (230 V)

A nagyszerű Motorola bébiőr további ötletes megoldásai

A modern technológiákkal együtt rengeteg új funkció is érkezik. Az eszközön található éjjellátó mód, amellyel még akkor is megfigyelheted a gyermeked, ha lekapcsoltad a szobában a lámpát. Az elsőrangú Motorola bébiőrről nem hiányozhat a kétirányú adatátvitel. Így amint észreveszed, hogy a gyermek nem alszik és nyugtalan, lehetőséged van megnyugtatni a hangod segítségével. Ha a szobában nagyobb a zaj, mint általában, egyszerűen elég csak növelni a vezérlőn a hangerőt. Az altatás mód univerzális segédeszközzé teszi a bébiőrt. Tehát a kitűnő Motorola bébiőr nemcsak a kisbaba megfigyelésében nélkülözhetetlen, hanem a zenének köszönhetően, amelyet le tud játszani, segít elaltatni a kisbabát.

Bébiőr MOTOROLA PIP 1200 ...

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MOTOROLA PIP 1200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOTOROLA PIP 1200. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MOTOROLA PIP 1200.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ