Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Munchkin - Ülésvédő zsebbel

Termékkatalógus
Munchkin - Ülésvédő zsebbel
5 1 értékelés
- az üléskopás ellen
Kód:  HRAa10620 Termékszám:  5019090120708
Munchkin - Ülésvédő zsebbel Megszűnt

Munchkin - Ülésvédő zsebbel

Ha kellemetlen érzés, amikor a kopásokra, a károsodott és piszkos ülésekre nézel a kocsiban a gyerekeid után, biztosan üdvözölni fogod ezt az egyedülálló védőeszközt, amely megbízhatóan megvédi a jármű belsejét az ilyen katasztrófáktól. Ezenkívül a csúszásgátló felületnek köszönhetően az védőeszköz határozottan az ülésen tartható. A burkolat tartós vinilből készült, így védi az ülést a nedvességtől és a foltoktól. Könnyen felszerelhető szinte az összes autóülésre, és a karbantartás sem igényel túl sok időt, csak le kell törölni nedves ruhával. A védő alsó része praktikus játéktároló-zseb, de akár üdítősüveget is tárolhatsz benne.

Legfontosabb jellemzők

  • Praktikus autósülésvédő
  • Az autósülés alatt használható
  • Csúszásmentes felület jellemzi
  • Praktikus zsebekkel bír
  • Tartós vinil-anyaghasználat
  • Megvédi az ülést a kopástól és a szennyeződésektől
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Munchkin - Ülésvédő zsebbel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Munchkin – Chránič autosedadla s kapsou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Munchkin – Chránič autosedadla s vreckom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Munchkin – Sitzschutz mit Tasche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Munchkin – Sitzschutz mit Tasche.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ