Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Neflek - Tutto Smacchio 600 g

Termékkatalógus
Neflek - Tutto Smacchio 600 g
3,0 2 értékelés
Folttisztító - univerzális
Kód:  ODS014 Termékszám:  8002295030535

Neflek - Tutto Smacchio 600 g

Hála sypkému folttisztító Smacchio Tutto Neflek soha nem kell szórakoztatni nehéz foltokat csokoládé, ketchup, vagy szempillafesték például. Köszönhetően a hozzáadott enzimek jár Neflek mind a fehér, mind a színes és a fekete fehérnemű. Csak alkalmazni mosás előtt és len lesz, mint az új, megfosztották minden elképzelhető építmény.

Hozzávalók:
nátrium-karbonát-peroxid, nátrium-szulfát, nátrium-karbonát, nátrium-citrát, TAED, undekanollal, elágazó és lineáris, etoxilezett-propoxilezett, hidroxi-difoszfonsav, nátrium só, proteáz, lipáz, amiláz, celluláz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Neflek - Tutto Smacchio 600 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NEFLEK Smacchio Tutto 0,6 kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Neflek - Smacchio Tutto 600 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ