AP+ nový vizuál Slevy s AP+

NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15 g

Termékkatalógus
NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15 g
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 1 319 333,33 Ft/1 l
Kód:  KSPL2483 Termékszám:  732013300128

NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15 g

A NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy nagyszerű segítség az öregedés jeleivel szembeni küzdelemben. Rendszeres használata után a bőr feszesebb, rugalmasabb és fiatalosabb megjelenést mutat. A szemkörnyékápoló csökkenti a szem alatti sötét karikákat, csökkenti a duzzanatot, hidratálja a szem környékét és helyreállítja a szem körüli finom bőrt. A benne található peptidek serkentik a kollagén termelését és ezáltal erősítik annak támogató szerkezetét. A NeoStrata Skin Active alma őssejt kivonatot is tartalmaz, amely megvédi a saját bőr őssejtjeit és fiatalítja a bőrt. A szem alatti sötét karikákat és duzzanat a koffein csökkenti, és a hialuronsavval együtt megőrzi a bőr nedvességét. A szemkörnyékápoló antioxidáns hatással is rendelkezik E-vitamin tartalmának köszönhetően.

A NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy szemkörnyékápoló legfőbb jellemzői

  • Harcol az öregedés minden látható jele ellen
  • A szemkörnyékápoló feszes és fiatalos bőrt eredményez
  • Csökkenti a duzzanatot és a sötét karikákat
  • A NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy hidratálja a szem környékét
  • Serkenti a kollagéntermelést és védi a bőr őssejtjeit
  • A szemkörnyékápoló antioxidáns hatással rendelkezik

Használata:
Az első két hét folyamán naponta egyszer alkalmazd a krémet a szem környékén, és engedd, hogy alaposan felszívódjon. Két hét után használd a szemkörnyékápolót naponta kétszer. Használata közben égető vagy bizsergő érzés fordulhat elő, ha ezek a körülmények kellemetlenek lennének, csökkentsd a termék használatának gyakoriságát, és alkalmazd minden második nap, amíg a bőr helyre nem áll. Ha irritáció lép fel, hagyd abba a krém használatát. Ügyelj arra, hogy a krém szembe ne kerüljön.

Összetétel:
Aqua (Water), Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Polysilicone - 11, Acetyl Glucosamine, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Nylon-12, Silica, Octyldodecyl Stearate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Hyaluronate, Caffeine, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Butylene Glycol, Lecithin, Isohexadecane, PEG-10 Dimethicone, Caprylyl Glycol, Polysorbate 40, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Citric Acid, Hydroxenthyl Acrylate/ Sodium Acryloydimethyl Taurate Copolymer, Isostearic Acid, Ammonium Polyacryldimethyl Taurate, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Caramel, CI 19140 (Yellow 5)


Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Űrtartalom
15 ml Kész!
Használat
Nőknek Kész!
Specifikáció
Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum Kész!
Típus
Krém Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
15 ml Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum Kész!

Krém típusa

Típus
Krém Kész!

Hatás

Hatás
Ránctalanító, Lifting és feszesítő Kész!

Tömeg

Súly
15 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NeoStrata Skin Active Intensive Eye Therapy 15 g.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ