Shop roku Akvizice ApF HU

NEUTROGENA Clear and Defend+ 280ml

Termékkatalógus
NEUTROGENA Clear and Defend+ 280ml
Kozmetikai szett - tartalma: Neutrogena Clear & Defend + 4% Niacinamide + Panthenol 50 ml a bőrgát erősítéséért, Neutrogena Clear & Defend+ 200 ml nem komedogén tisztító gél és a Clear & Defend+ 30 ml bőrszérum a bőr puhításáért és a pattanások csökkentéséért - 3 567,86 Ft/100 ml
9 990 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
NEUTROGENA Clear and Defend+ 280ml 9 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

NEUTROGENA Clear and Defend+ 280ml

Az itt szereplő tételek: NEUTROGENA Clear and Defend+ 280ml

Állandóan pattanásokkal és egyéb bőrhibákkal küzdesz? Adj egy esélyt a NEUTROGENA Clear & Defend+ kozmetikai készletnek! Tisztító gélt, arcápoló gélt és arcszérumot tartalmaz. Erősíti és hidratálja a bőrt, és védőgátat képez. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Használatakor csökkenti a bőrpírt és kisimítja a bőr textúráját. Nincs hozzáadott illatanyag.

A NEUTROGENA Clear & Defend+ kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • A NEUTROGENA Clear & Defend+ kozmetikai készlet alkalmas pattanások és bőrhibák kezelésére.
  • Hidratálja a bőrt és erősíti a bőr védőgátját.
  • Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.
  • Enyhíti a bőrpírt és fenntartja a kényelmet
  • A NEUTROGENA Clear & Defend+ illatanyagmentes

NEUTROGENA Clear & Defend+ 4% Niacinamide + Panthenol bőrzselé

Ez a niacinamidot és panthenolt tartalmazó termék erősíti a természetes bőrgátat, védi a bőrt a kiszáradástól és enyhíti az irritációt. A NEUTROGENA Clear & Defend+ 4% Niacinamide + Panthenol arcápoló gél nagyszerű a pattanások kezelése után és az alkoholtartalmú termékek használata utáni hidratálás pótlására. A Clear & Defend+ Gel Moisturiser nem tömíti el a pórusokat, és mivel lágyító és illatanyagmentes, érzékeny bőrre is alkalmas. Az optimális pH-értékkel rendelkező összetétel úgy lett kialakítva, hogy a hidratáló gél a lehető leghatékonyabb legyen, ugyanakkor gyengéd legyen a bőrhöz. A 4%-os niacinamidnak köszönhetően a termék kisimítja a bőrt, egységesíti a textúráját és csökkenti a bőrpírt, míg az 1%-os panthenol nyugtatja és védi a bőrgátat. Egyszerűen vidd fel a gélt naponta a megtisztított bőrre, és finoman masszírozd be.

Neutrogena Clear & Defend+ tisztító gél

A problémás bőr jól kezelhető a NEUTROGENA Clear & Defend+ tisztító géllel. Nemcsak a tünetekkel, hanem a pattanások következményeivel is foglalkozik. A makacs pattanásokkal is megbirkózik. Puhává és ragyogóvá teszi a bőrt. Pigmentfoltok esetén is jól működik. Hatóanyagai közé tartozik a szalicilsav, a glikolsav és az AHA-savak.

Neutrogena Clear & Defend+ arcszérum

A Neutrogena Clear & Defend+ szérumot is hozzáadjuk a teljes bőrkezeléshez. Hámlasztja a bőrt, segít eltávolítani a pattanásokat. Ez is hozzájárul a pattanásos foltok halványításához. A bőrt ragyogóvá és simává varázsolja. Alkalmas nappal és éjszaka. Nem tartalmaz SPF-et. Hatóanyagai közé tartozik a szalicilsav, a glikolsav és az AHA-savak.  

Összetétel

Tisztító gél:
Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol.9 Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol.6 Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol.4 Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol.2 Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol.5 Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol.0 Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol.3 Kálium-akrilát kopolimer, Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol.7 Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol.8 Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol.1

Arcszérum:
Arcszérum:6 Propylene Glycol, Arcszérum:2 Dimethicone, ReplacedSentence27 Mandulasav, ReplacedSentence29 Neopentyl Glycol Diheptanoate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Arcszérum:0 t-Butil-alkohol, Dimetikon keresztpolimer, Poliakrilát keresztpolimer-6, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Dinátrium EDTA.

Arcápoló gél:
Arcápoló gél:4 Glicerin, Tisztító gél:7 Niacinamide, Zea Mays Starch, Panthenol, Poliakrilamid, Phenoxyethanol, Cetearyl Olivate, C13-14 izoparaffin, Szorbitán-olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Arcszérum:7 Carbomer, Laureth-7, Tisztító gél:2 Tocopherol. [PR-0004771]



Paraméterek

Összehasonlít
Bőrtípus
Érzékeny, Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
280 ml Kész!
Termék típusa
Gél Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Összetétel jellemző
Illatmentes Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
280 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Gél Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Illatmentes Kész!

Hatás

Hatás
Világosító, Pattanásokra Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Tisztító gél, Arcszérum, Arcgél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NEUTROGENA Clear & Defend+ Sada 280 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NEUTROGENA Clear & Defend+ Súprava 280 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ