A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100ml

Termékkatalógus
NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100ml
Hajápoló - női, nem kiöblítendő, gyenge és ritkuló hajra, természetes olajokkal, hajhullás ellen, hajnövekedést serkentő, fényes hatás, regeneráló és táplálás hatás - 61 900 Ft/1 l
Kód:  KSVL2406 Termékszám:  8005610499611

NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100ml

A NIOXIN Scalp Treatment ´6´ egy speciálisan kifejlesztett NIOXIN természetes hajápoló termék, amely a természetes haj mellett a kemikáliákkal kezelt, normál- és erős haj súlyos hajhullását és elvékonyodását is ápolja. Hatóanyagainak összetétele a fejbőr számára fontos tápanyagokat biztosít, ezáltal nemcsak a fejbőrt táplálja, hanem a finom és elvékonyodó hajszálakat is. A készítményben található cisztein aminosavak erősítik a hajszálakat és hatékonyan csökkentik a hajhullást.

A hajkezelést követően hajad dúsabb és egészségesebb lesz. A kukui dióolaj és a fehér tea kivonat- amely szintén a készítmény egyik összetevője- tápanyaggal látja el hajad, természetes fényt biztosít, valamint frissességet nyújt a fejbőrnek. A maximális eredmény eléréséhez ajánlott a '6' sorozat egyéb termékeit - a sampont és kondicionálót is igénybe venned. Élvezd a kemikáliákkal kezelt hajad megújult, egészséges megjelenését.

Hatóanyagok:

  • A cisztein aminosavak erősítik a hajszálakat és csökkentik a hajhullást.
  • A kukui dió olaj a természetes nedvességgel látja el a hajat.
  • A fehér tea kivonat táplálja a hajat és frissességet nyújt a fejbőrnek.

Haj típus :
Közepesen erős és erős hajra, természetes és kemikáliákkal kezelt hajkoronára, súlyos elvékonyodás és hajhullás esetére.

Használat:
Közvetlenül a megmosott hajra alkalmazva óvatosan masszírozd be. Ne öblítsd le!

Kiszerelés:
100 ml

Összetétel:

Water, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Polysorbate 60, Acetamide MEA, Triethanolamine, Citric Acid, PEG-23M, Methylparaben, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Propylparaben, Methyl Nicotinate, Fragrance, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Methylisothiazolinone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Lecithin, Aleurites Moluccana Seed Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Terméktípus
Nem kiöblítendő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Nem kiöblítendő Kész!

Hatás

Hatás
Hajhullás ellen, Hajnövekedést serkentő hatás, Fényesítő hatás, Regeneráló hatás, Tápláló hatás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIOXIN Scalp&Hair Treatment for Chemically Treated Hair 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIOXIN Scalp Treatment ´6´ 100 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ