A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Nioxin Hair System Kit 4 tisztító sampon, 1 liter

Termékkatalógus
Nioxin Hair System Kit 4 tisztító sampon, 1 liter
Sampon - női és férfi, festett és finom szálú hajra, hajhullás ellen, dús hatás, fényes hatás és táplálás és regenerálás, összetétel: természetes olajokkal - 9 190 Ft/1 l
Kód:  KSVL2982 Termékszám:  8005610495132
Nioxin Hair System Kit 4 tisztító sampon, 1 liter Megszűnt

Nioxin Hair System Kit 4 tisztító sampon, 1 liter

A NIOXIN tisztító sampon 4 a NIOXIN termékcsaládjába tartozó, speciálisan kifejlesztett hajápoló, melynek célja a kémiailag kezelt, roncsolt haj szenvedésének enyhítése, mivel a kémiai szerek súlyos károsodást és hajhullást okozhatnak. Összetételének köszönhetően hatékonyan segít megszabadulni a fejbőr szennyeződéseitől, melyek eltömítik a hajhagymákat. A hatóanyagok a fejbőr számára fontos tápanyagokat biztosítanak, ezáltal nemcsak a fejbőrt táplálják és hidratálják, hanem finom és ritkuló hajszálakat is.

Hatóanyagai:

  • Cisztein aminosavak - erősítik a hajat és csökkentik a hajhullást
  • SPF 15 fényvédő - védi a hajat a nap káros UV sugaraival szemben.
  • Borsmenta olaj - természetes fényt ad a hajnak
  • Fehér tea kivonat - felfrissíti és tápanyagokkal látja el a hajat és a fejbőrt

A készítményben lévő cisztein aminosavak erősítik a hajszálakat és hatékonyan csökkentik a hajhullást. Emellett a sampon megnöveli a haj tömegét és az sokkal egészségesebbnek tűnik. A mentaolaj és a fehér tea kivonat, melyek szintén a készítmény összetevői, táplálják a hajat, természetes fényt adnak és friss érzést biztosítanak a hajnak és a fejbőrnek egyaránt. A maximális eredmény érdekében ajánlott a Hair System Kit minden termékét alkalmazni - a sampont, kondicionálót és az ápoló terméket. Hagyd, hogy még a kémiailag kezelt haj is visszanyerje gazdagságát és egészséges megjelenését.


Hajtípus:
Vékony szálú, kémiai szerekkel kezelt és töredezés miatt hulló hajhoz

Alkalmazás:
Alkalmazd nedves hajra, gyengéden masszírozd be míg habot képez a hajon. Hagyd hatni egy-két percig, majd alaposan öblítsd le.

Összetevők:

Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Sodium Chloride, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Tetrasodium EDTA, Polyquaternium-10, Methylparaben, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Lecithin, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Yellow 5, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Phenoxyethanol, Blue 1, Red 33.

 

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú Kész!
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Hatás
Hajhullás ellen, Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Regeneráló hatás Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Hatás

Hatás
Hajhullás ellen, Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Festett, Finom szálú Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
1 000 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nioxin Hair System Kit 4 tisztító sampon, 1 liter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIOXIN Cleanser 4 Shampoo 1000 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIOXIN Čistiaci šampónový systém 4 - 1 l.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ