Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

NIOXIN Revitaliser System 6 revitalizáló balzsam 300 ml

Termékkatalógus
NIOXIN Revitaliser System 6 revitalizáló balzsam 300 ml
Hajbalzsam - kiöblítendő, hatás: hajhullás ellen, dús hatás, hidratáló és táplálás és regenerálás, a következő hajtípusokra ajánlott: festett, zsíros, normál és sérült - 16 633,33 Ft/1 l
Kód:  KSVL2990 Termékszám:  8005610498645
NIOXIN Revitaliser System 6 revitalizáló balzsam 300 ml Megszűnt

NIOXIN Revitaliser System 6 revitalizáló balzsam 300 ml

Ints búcsút örökre az elvékonyodó hajszálaknak és a hajhullásnak! Próbáld ki a Nioxin Revitaliser System balzsamot, amely már tizenharmadik alkalommal nyerte el Stylist Choice Díjat. A Nioxin márkát Amerika vezető fodrászai ajánlják, és a vásárlók több, mint 70%-a elégedett, pozitív változásokat tapasztal már a használat első 4 hetében. 

A Nioxin rendszer segítségével elérhető öt hatás:

  • Csökkenti a haj töredezettsége által okozott hajhullást
  • Dúsabb haj
  • Erősebb hajszerkezet
  • Erősebb védelem a hajkárosodás ellen
  • Eltávolítja a felesleges zsírt a hajtövek körül


A Nioxin Revitalizáló Rendszer 6-ot az elvékonyodott, festett, normál és erős hajra tervezték. A professzionális balzsam használata erősíti a haj védőrendszerét a károsodás ellen, erősíti a haj szerkezetét, és dúsabb hatást kölcsönöz. A Nioxint a hajtöredezés okozta hajhullás hatékony kezelésére tervezték, emellett a felesleges zsírt is hatékonyan távolítja el a hajtövekről.

A revitalizáló balzsam speciálisan formulájának köszönhetően könnyű, így nem nehezíti el a hajat. A balzsam biztosítja a haj számára szükséges hidratálást és rugalmasságot. A maximális hatás elérésének érdekében használd a Nioxin rendszer mindhárom elemét (sampon, balzsam és hajápoló kezelés).   

Alkalmazás:
Használj megfelelő mennyiségű balzsamot a nedves hajon, masszírozd át vele a hajat. Egy kis idő elteltével öblítsd le. 

Összetevők:

Water, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Dicethyldimonium Chloride, Glutamic Acid, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Fragrance, Propylparaben, Methylparaben, EDTA, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Mentha Piperita Leaf Oil, Menthol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lecithin, Foeniculum Fruit Extract, Saccharomyces / Magnesium Ferment, Orange 4, Biotin / Folic Acid / Cyanocobalamin / Niacinamide / Pantothenic Acid / Pyridoxine / Riboflavin / Thiamine / Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces / Iron Ferment, Saccharomyces / Copper Ferment, Saccharomyces / Silicon Ferment, Saccharomyces / Zinc Ferment, Hydrolyzed Silk, Aleurites Moluccana Seed Oil.

Paraméterek

Specifikáció
Bio kozmetikum, Professzionális kozmetikum Kész!
Hatás
Hajhullás, Dúsító hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Festett Kész!
Űrtartalom
300 ml Kész!
Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Bio kozmetikum, Professzionális kozmetikum Kész!

Hatás

Hatás
Hajhullás, Dúsító hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Festett Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
300 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!
Megjegyzés:
Termékek: WELLA SP Repair 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIOXIN Revitaliser System 6 revitalizáló balzsam 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIOXIN Scalp Revitaliser Conditioner 6 - 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIOXIN Revitalizer systém 6 – 300 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ