Shop roku Akvizice ApF HU

NIOXIN Cleanser 6 300 ml sampon

Termékkatalógus
NIOXIN Cleanser 6 300 ml sampon
4,5 2 értékelés
Sampon - női és férfi, sérült és száraz hajra, hajhullás ellen, fényes hatás, hidratáló és táplálás és regenerálás, összetétel: természetes olajokkal - 13 633,33 Ft/1 l
Kód:  KSVL2404 Termékszám:  8005610494791

NIOXIN Cleanser 6 300 ml sampon

 

A NIOXIN Cleanser 6 sampon a NIOXIN speciálisan a természetes és kémiailag kezelt közepesen erős és erős láthatóan ritkuló és hulló hajra kifejlesztett termékcsaládjához tartozik. Összetéttelével segít megszabadítani a fejbőrt a felesleges bőrviasztól, amely eltömíti a hajfollikulákat. Az aktív anyagok komplexe biztosítja a fontos tápanyagokat a fejbőr számára, amivel nemcsak a fejbőrt táplálja és ápolja tökéletesen, hanem a vékony, ritkuló hajszöveteket is.

A termék ciszteines aminosavakat tartalmaz, amelyek erősítik a hajszövetet, így csökkentve hatékonyan a hajhullást. A samponnal megtisztított haj ezen felül dúsabbnak és sokkal egészségesebbenek látszik. A sampon további összetevői, a kukui dió olaj és a fehér tea kivonat táplálják a hajat, természetes csillogást és az egész fejbőr friss érzését kölcsönzik. A maximális hatás elérése érdekében ajánlatos a 6-os termékcsalád összes termékének használata - sampon, balzsam és ápoló szer. Add meg magadnak a sűrű, egészséges és gyönyörű hajkoronát.


Hatóanyagai:

  • Cisztein aminosavak erősítik a hajszövetet és csökkentik a hajhullást.
  • A kukui dió olaja természetesen hidratálja a hajszövetet.
  • A fehér tea kivonat táplálja a hajat és frissíti a fejbőrt.

Hajtípus:
Közepesen erős és erős, természetes és kémiailag kezelt, lényegesen ritkuló és hulló haj.

Használat:
Alkalmazzd a nedves hajra, gyengéden masszírozd be a gyökerektől a hajvégekig, amíg hab nem alakul ki. Hagyd egy-hét percig hatni, majd alaposan öblítsd le.

Térfogat:
300 ml

Összetétel:

Viz, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Cocamide MEA, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Fragrance, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Lecithin, Aleurites Moluccana Seed Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Yellow 5, Saccharomyces/Zinc Ferment, Red 33.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú Kész!
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Hatás
Hajhullás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Hatás

Hatás
Hajhullás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Sérült, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
300 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIOXIN Cleanser 6 300 ml sampon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIOXIN Cleanser 6 Shampoo 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIOXIN Cleanser Shampoo 6 300 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ