Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

NIVEA Face Antiage Box 2017

Termékkatalógus
NIVEA Face Antiage Box 2017
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalmaz nyugtató micellásíz 200 ml, nappali krém 65+ 50 ml, éjszakai krém 65+ 50 ml
6 510 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VBAL315 Termékszám:  9005800322346 Gyártó honlapja:
NIVEA Face Antiage Box 2017 6 510 Ft Felbontott raktáron

NIVEA Face Antiage Box 2017

NIVEA Face Antiage Box 2017 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A NIVEA Box Face Antiage 2019 ajándékszett minden érett bőrrel rendelkező hölgyet megörvendeztet. Olyan termékeket kínál, amelyek gyengéden tisztítják meg a bőrt, feszesítik az arc kontúrjait és csökkentik a ráncokat. A készlet tartalmaz egy Nivea nappali és éjszakai krémet, mindkét termék javítja az arckontúrokat és mérsékli a ráncokat, illetve egy MicellAir tápláló micellás vizet is. A micellás víz tökéletesen tisztítja meg a bőrt és nemcsak a szennyeződéseket, hanem a sminkmaradványokat is eltávolítja róla. A nappali krém gondoskodik az érett bőr legjobb ápolásáról, kisimítja és feszesíti a bőrt és láthatóan csökkenti a ráncokat. Az éjszakai krém alvás közben regenerálja a bőrt és a nappali krémhez hasonlóan felveszi a harcot a ráncokkal és az arcbőr csökkenő vitalitásával is. A tradicionális márka bőrápoló termékeit a 65 év feletti nők számára tervezték, akik garantáltan 100%-ig odáig lesznek érte.

A NIVEA Box Face Antiage 2019 kozmetikai ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet érett bőrre nőknek 65 éves kortól a tradicionális Nivea márka kozmetikumaival
  • A készlet micellás vizet és Anti-Wrinkle + Contouring nappali és éjszakai krémet tartalmaz
  • A MicellAir micellás víz mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt, védi a kiszáradástól
  • A micellás víz eltávolítja az összes szennyeződést a bőrről, a sminkkel együtt
  • A Nivea nappali krémet az arckontúrok feszesítésére és a ráncok csökkentésére tervezték
  • Szójakivonatot és SPF 30 védőfaktort tartalmazó összetétellel
  • Az éjszakai krém mérsékli a ráncokat, hidratálja és regenerálja a bőrt
  • Ezáltal a bőr feszesebb, ragyogóbb, feszesebb kontúrokkal és minimális ráncokkal rendelkezik

Kezdd az arcod mély tisztításával a Nivea MicellAir micellás vízzel

A bőrnyugtató és bőrápoló Nivea MicellAir micellás víz eredményesen és mélyen tisztítja meg a bőrt. A szennyeződések eltávolítása közben ugyanakkor nagyon gyengéd a bőrrel, használata után a bőr nyugodt és egyáltalán nem feszül. Emellett kifogástalan módon távolítja el a zsírt és a sminkmaradványokat is az arcodról. A benne található pantenolnak és szőlőmagolajnak köszönhetően kiválóan nyugtatja és hidratálja a bőrt. Bőrbarát összetételét dermatológiailag és szemészetileg tesztelték, így egyáltalán nem irritálja az érzékeny szemkörnyéket. Másik előnye, hogy nem hagy zsíros réteget a bőrön, nem tartalmaz mesterséges színezékeket, parfümöket vagy parabéneket sem.

Hatóanyagok:
Szőlőmagolaj - gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros réteget, erős antioxidáns, amely puhává teszi a bőrt és hidratál, lelassítja az öregedést
Panthenol (B5-vitamin) - hatékonyan nyugtatja meg és rendkívül jól hidratálja a bőrt, antibakteriális közeget hoz létre, gyulladásgátló és regeneráló hatású, helyreállítja a bőr védőképességét, könnyen felszívódik.

A felhasználás módja:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű Nivea micellás vizet egy pamut vattakorongra és töröld át az arcodat, aztán a szemkörnyéket, a nyak és a dekoltázs környékét. Dolgozz gyengéd körkörös mozdulatokkal addig, ameddig tiszta nem lesz a vattakorong. Nem szükséges leöblíteni az arcodról. Ezután használj nappali vagy éjszakai krémet.

Összetétel:
Aqua, PEG-40 hydrogenated castor oil, Vitis vinifera seed oil, Panthenol, Glyceryl glucoside, Glycerin, Sorbitol, Decyl glucoside, Poloxamer 124, Polyquaternium-10, Disodium cocoyl glutamate, Citric acid, Sodium chloride, Sodium acetate, Propylene glycol, 1,2-hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol

Csökkentsd a ráncokat a Nivea Anti-Wrinkle + Contouring nappali krémmel

A Nivea Anti-Wrinkle + Contouring 65+ nappali krém a lehető legjobb bőrápolást biztosítja az érett bőrnek. Kifogástalan hidratálásával még az igazán mély ráncokat is fokozatosan csökkenti. A hidratáló krém összetételét szója kivonattal gazdagították, amely gondoskodik a bőr kisimításáról, megelőzi a bőr megereszkedését és emellett megerősíti az arckontúrokat is. A krém másik előnye, hogy remek UV fényvédelemmel bír (SPF 30) és segít a bőrsejtek sérülésének és a pigmentfoltok kialakulásának megakadályozásában. Ints búcsút a ráncoknak és élvezd a ragyogó bőrt kortól függetlenül. A Nivea nappali krémmel mindez gyerekjáték.

Hatóanyagok:
Szójakivonat - megnyugtatja, puhává teszi és kisimítja a bőrt, segít a természetes nedvességtartalom megőrzésében, antioxidáns és regeneráló hatással bír, ideális az érett és a száraz bőr számára.

A felhasználás módja:
Alaposan tisztítsd meg az arcbőrt, mielőtt a Nivea nappali krémet használnád. Vidd fel a krémet egyenletesen az arc, a nyak és a dekoltázs területére. Kerüld az érzékeny szemkörnyéket. Az ujjbegyed segítségével masszírozd be a krémet a bőrbe. Az optimális végeredmények érdekében használd a Nivea Anti-Wrinkle + Contouring 65+ éjszakai krémmel az arckontúr feszesítéséhez.

Ajánlott életkor:
65+

SPF védőfaktor:
30

Bőrtípus:
Érett bőrre

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Ethylhexyl Stearate, Glycine Soja Germ Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,AmmoniumAcryloyldimethyltaurate/VPCopolymer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Geraniol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Coumarin, Parfum

Regeneráld a bőrt alvás közben a Nivea Anti-Wrinkle + Contouring éjszakai arckrémmel

A Nivea Anti-Wrinkle + Contouring 65+ éjszakai krém intenzív hidratálást és hatékony regenerálást nyújt alvás közben. Olyan első osztályú ápolást biztosít az érett bőrnek, amelyet a környezeted is biztosan nagyra értékel majd. Gazdag összetétele szója kivonatot, jojobaolajat és pantenolt tartalmaz. Ezeknek az aktív hatóanyagoknak köszönhetően a krém szó szerint kényezteti a bőrödet éjszaka és láthatóan csökkenti a vonalakat és a ráncokat. Így az arcbőröd fokozatosan válik egyre simábbá és ragyogóbbá, emellett erősíti az arckontúrokat is. Támogasd a bőröd természetes regenerálódását minőségi Nivea kozmetikumokkal és fiatalodj alvás közben.

Hatóanyagok:
Szójakivonat - megnyugtatja, puhává teszi és kisimítja a bőrt, segít a természetes nedvességtartalom megőrzésében, antioxidáns és regeneráló hatással bír, ideális az érett és a száraz bőr számára.
Jojobaolaj- mélyen hidratálja és táplálja a bőrt, lelassítja a ráncok kialakulását, kisimítja és feszesíti a bőrt
Pantenol (B5-vitamin) - intenzíven hidratálja a bőrt, nagyszerű regeneráló hatással bír, könnyen felszívódik

A felhasználása:
Alaposan tisztítsd meg az arcbőrt mielőtt a Nivea éjszakai krémet használnád. Vidd fel a krémet egyenletesen az arc, a nyak és a dekoltázs területére és gyengéden masszírozd be a krémet a bőrbe. Kerüld az érzékeny szemkörnyéket. Az optimális végeredmények érdekében használd a termékcsalád nappali krémjével együtt.

Ajánlott életkor:
65+

Bőrtípus:
Érett bőrre

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Oil, Dimethicone, Methylpropanediol, Stearyl Alcohol, Glycine Soja Germ Extract, Panthenol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Carbomer,Benzophenone,Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Benzoate, Eugenol, Coumarin, Parfum

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Nivea MicellAir bőrnyugtató micellás víz (200 ml)
1 × Nivea Anti-Wrinkle + Contouring 65+, SPF 30 nappali krém az arckontúrok feszesítéséhez (50 ml)
1 × Nivea Anti-Wrinkle + Contouring 65+ éjszakai krém az arckontúrok feszesítéséhez (50 ml)


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Face Antiage Box 2017
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ