A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

NIVEA Men Active Age DNAge Moisturiser 50 ml

Termékkatalógus
NIVEA Men Active Age DNAge Moisturiser 50 ml
4,7 49 értékelés
Férfi arckrém - normál bőrre, hatás: ránctalanító, kifejezetten a férfiak bőrének speciális igényeihez kifejlesztetve - 85 800 Ft/1 l
Kód:  KSMU0106 Termékszám:  4005900621962 Gyártó honlapja:

NIVEA Men Active Age DNAge Moisturiser 50 ml

A NIVEA kifejezetten férfiak számára kifejlesztett arckréme, a DNAge egy különleges kozmetikai termék, mely a férfiak arcbőrét varázsolja láthatóan feszesebbé és hatékonyan csökkenti a finom ráncokat. A folsavat, kreatint és aUVA/UVB szűrőket tartalmazó, rendkívül hatékony formula, nem csupán nyugtatja és táplálja a bőrt, de tökéletes védelmet is nyújt arcbőröd számára. Az arckrémet 35+ éves férfiak számára ajánlják, amely hatékonyan veszi fel a küzdelmet bőröregedés jeleivel.

Régebben csak a nők törődtek bőrük állapotával, azonban ma már minden modern ember számára fontos az ápolt megjelenés, nem csak öltözetünkkel, higiéniánkkal, de ápolt külsőnkkel és megjelenésünkkel is foglalkozunk. A sok sikeres férfi munka közben is szeretne ápolt megjelenést. Ezért fontos, hogy gondoskodjon arc- és nyakbőrének megfelelő ápolásáról. A test bőrének ezen részeit erősen terhelik a stressz okozta és a környezeti hatások, mint az időjárás. Ez a férfiak számára kifejlesztett arckrém segít megküzdeni a már a bőröregedés első jeleivel, ragyogóvá és ellenállóvá teszi arcbőröd!

Az arckrém csökkenti a ráncokat és láthatóan feszesebbé teszi a bőrt. Hatékonyan segíti a sérült sejtek regenerációját és megvédi azokat a jövőben a károsodással szemben. Rendkívül gyorsan beszívódik, nem ragad és nem hagy zsíros érzetet a bőrön, melyet a legtöbb férfi nem szeret. Az arckrém használatának eredménye a fiatalos megjelenés, kevesebb ránc és láthatóan egészségesebb bőrszín.


A Nivea már évek óta a minőséget, kifinomultságot és a stílust jelenti. Mint a világ egyik vezető kozmetikai vállalata, a Nivea folyamatosan kapcsolatban áll fogyasztóival, egyedülálló és innovatív termékeket kínál. A márka világszerte élvezi vásárlói bizalmát!

Hatóanyagai:

  • A folsav és kreatin kényeztetik és táplálják a bőrt.
  • UVA / UVB szűrők védik a bőrt a napfény káros sugarai ellen. 

Bőrtípus:
35+ férfiak számára, normál bőrre.

Alkalmazás:
Használd reggel és este, a tiszta arc- és a nyakbőrbe gyengéden masszírozd be, kihagyva a szem érzékeny környékét.

Kiszerelés:
50 ml

Összetevők:
Víz, Glycerin, Cyclomethicone, Isopropyl palmitate, Tapioca starch, Caprilyc/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Dimethicone, Hydrogenated coco-glycerides, Octocrylene, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Folic acid, Tocopheryl acetate, Creatine, 1-methylhydantoin-2-imide, 1,2-hexanediol, Sodium carbomer, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Piroctone olamine, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Parfum
 

Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Hatás
Ránctalanító Kész!
Korosztály
35+ Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Ránctalanító Kész!

Kor

Korosztály
35+ Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Arckrém, gél, folyadék Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Men Active Age DNAge Moisturiser 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Active Age DNAge Moisturiser 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Men Active Age DNAge Moisturiser 50 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ