Shop roku Shop roku

NIVEA MEN Cool Kick 40 ml

Termékkatalógus
NIVEA MEN Cool Kick 40 ml
4,8 6 értékelés
Dezodor - stift kivitel, férfiak számára, normál bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, antibakteriális és hűsítő hatású, alumínium mentes és hosszantartó hatású, 40 ml-es - 36 128 Ft/1 l
Kód:  KDR075 Termékszám:  42240235 Gyártó honlapja:

NIVEA MEN Cool Kick 40 ml

NIVEA Men AP Cool Kick izzadásgátló  egy olyan kozmetikai termék, mely 48 órán keresztül véd az izzadás ellen. Ez az egyedülálló dezodor egész nap ellátja majd a frissességgel hűsítő érzésével. Nem tartalmaz alkoholt vagy színezékeket, így nagyon kíméletes a bőrrel. Azonnali, jéghideg felfrissülést nyújt és energiát biztosít az egész nap során!

A Nivea név évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. Mint az egyik vezető kozmetikai cég, a Nivea is állandó kapcsolatot ápol az ügyfeleivel és egyedülálló, innovatív termékeket kínál számukra. A Nivea márka világszerte élvezi a vásárlók bizalmát.

Manapság minden férfi törődik a mindennapos higiénával, amelyből nem maradhat ki a dezodorhasználat sem. Most már megvan a lehetségük is arra, hogy megőrizzék férfias illatukat izzadás nélkül. A dezodor remekül fog szolgálni különösen a fokozott fizikai terhelés vagy mentális stressz alatt, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Egész napos védelmet nyújt az izzadás ellen. Kényeztesse magát a kellemes frissesség érzésével 48 órán keresztül!

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
Alkalmazza megtisztított bőrre, amikor csak szüksége van rá.

Kiszerelés:
40 ml-es

Hozzávalók:
Víz, propilénglikol, PEG-8, nátrium-palmitát, nátrium-sztearát, Parfüm, Butyloctanoic sav,Etilhexil-glicerin, Persea gratissima olaj, oktil-dodekanol, dikeményítő-foszfát, nátrium-mirisztát, nátrium-arachidát, nátrium-oleát

 

 

 

 

 

 

 

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA MEN Cool Kick 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Cool Kick 40 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA MEN Cool Kick 40 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ