Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

NIVEA MEN Feeling Game On Set 430 ml

Termékkatalógus
NIVEA MEN Feeling Game On Set 430 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - Nivea Men spray AP B&W Invisible Original 150 ml, Nivea Men tusfürdő Active Clean 250 ml, Nivea Men krém 30 ml, Nivea Men tusfürdő 30 ml - 1 796,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 1 253,49 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8677 Termékszám:  9005800371931 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA MEN Feeling Game On Set 430 ml

A NIVEA MEN kozmetikai szett Black & White férfi izzadásgátló spray-t, Active Clean tusfürdőt arcra és testre, valamint arc- és testápolót krémet tartalmaz, és férfit boldoggá tesz, aki szeret gondoskodni magáról. A férfi kozmetikai termékek gyűjteménye biztosítja a bőr alapos mosását, táplálását és ápolását, az izzadásgátló pedig véd az izzadás ellen. Mivel a tusfürdő, az illatpermet és a krém egy gyönyörű dobozban kapható, a NIVEA MEN Box Deo Original remek ajándék.

A Nivea Men Feeling Game On kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • Ajándékkészlet férfiaknak minden bőrtípusra
  • A dobozban Black & White izzadásgátló spray, Active Clean arcra és testre való tusfürdőt, illetve univerzális krémet találsz
  • A kozmetikai készletben található termékek a bőr tisztítására, a szennyeződések eltávolítására, a bőr ápolására és táplálására, valamint az izzadás elleni védelemre szolgálnak
  • Tedd magadat vagy szeretteidet boldoggá a tökéletes Nivea Men férfiak számára fejlesztett kozmetikum szettel

Férfias illatú dezodor minden bőrtípusra

A NIVEA MEN Black & White Power Deodorant egy olyan kozmetikai termék, amely nagyon hosszú ideig megbízhatóan védi a férfiakat az izzadságszagtól. Ez az egyedülálló dezodor hosszan tartó védelmet nyújt az izzadás ellen, anélkül, hogy fehér foltok maradnának a sötét ruhákon, és sárga foltok jelennének meg a fehér ruhákon. A termék nem tartalmaz alkoholt és színezéket. Az élénkítő férfias illat végtelenül sokáig friss és energikus érzést hagy maga után! A NIVEA MEN Black & White a segítőd lesz, különösen akkor, amikor nagy szükséged van rá. Egyszerűen és gyorsan megvéd az izzadságszagtól, így egész nap tiszta és friss érzést biztosít. Kényeztesd magad a tisztaság kellemes érzésével 48 órán keresztül!

Men Active Clean aktív szénnel, amely megköti a szennyeződéseket és a felesleges faggyút

A Men Active Clean tusfürdő és fürdőgél természetes aktív szenet tartalmaz, amely képes felszívni a felesleges faggyút és egyéb szennyeződéseket, amelyek a nap folyamán felhalmozódtak a bőrön. A gél alaposan tisztítja és egyedülállóan hidratálja a bőrt. Férfiak számára készült, illata frissítő és egész napra energiát ad. Élvezd a maximális tisztaság és frissesség érzését! A tusfürdő speciális összetétele aktív szenet tartalmaz, amely mágnesként hat a szennyeződésekre. A saját súlyánál akár 200-szor több szennyeződést is felszív, és kiváló tisztító és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik. A termék gyengéd a bőrhöz, és nem szárítja ki azt. Ezüstös textúrája a vízben fehér, ápoló habbá alakul, amely gyengéden kényezteti a bőrt és tökéletesen tisztít. Kényeztesd magad egy olyan tusfürdővel, amely energiát ad!

Kifejezetten férfiak számára kifejlesztett univerzális krém

A NIVEA Men krém az első olyan univerzális krém, amelyet kifejezetten férfiak számára fejlesztettek ki. Alkalmas arcra, testre és kézre, alaposan hidratálja a bőrt, és közvetlenül a felvitel után kellemesen felfrissíti. Könnyű, nem ragadós állagú, amely felvitel után azonnal beszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros maradványokat. A krém táplálja és puhítja a bőrt, megakadályozza a kiszáradást és friss, férfias illatot hagy a bőrön. Használj olyan krémet, amely puhítja és hatékonyan ápolja a bőrt! A NIVEA MEN krém gél formulája gyorsan felszívódik, és az illata is remek. E-vitamint tartalmaz, amely megvédi a bőrt a külső káros hatásoktól. Használj olyan krémet, amely kellemesen felfrissíti, és férfias illattal illatosítja a bőrödet.

A NIVEA-ban világszerte megbíznak a vásárlók.

A Nivea márka már régóta a minőség, a puha bőr és a stílus szinonimája. A világ egyik vezető kozmetikai vállalataként a Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, és egyedi, innovatív termékeket kínál számukra.

A csomag tartalma:
Black & White izzadásgátló spray 150 ml
Active Clean tusfürdő arcra és testre 250 ml
Creme arc- és testápoló krém 30 ml

Összetétel

Nivea Men spray AP B&W Invisible Original 150ml, Nivea Men tusfürdő Active Clean, Nivea Men krém 30ml

Paraméterek

Űrtartalom
430 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Kézkrém, Spray, Tusfürdő Kész!
Típus
Férfi Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
430 ml Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Kézkrém, Spray, Tusfürdő Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Bőrápolás, Bőrápolás Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA MEN Feeling Game On Set 430 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Feeling Game On Set 430 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA MEN Feeling Game On Set 430 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ