Shop roku 30 dnů na vrácení

NIVEA Pure Effect arctisztító krém 200 ml

Termékkatalógus
NIVEA Pure Effect arctisztító krém 200 ml
4,5 4 értékelés
Arclemosó - problémás bőrre, arc, nyak és dekoltázs területének alapos megtisztításához - 7 450 Ft/1 l
Kód:  KDR043 Termékszám:  9005800210216 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Pure Effect arctisztító krém 200 ml

A NIVEA Visage Pure Effect egy kozmetikai termék, melyet az arcbőr tisztítására és a felesleges faggyúréteg eltávolítására terveztek. Ez a tisztító krém speciálisan a problémás bőr kezelésére szolgál. Hatékonyan segít megakadályozni a miteszerek, pattanások és aknék kialakulását. Tökéletesen tisztítja és kellemesen felfrissíti az arcbőrt. A termék megbízhatóan eltávolítja a zsírrétegeket és a szennyeződéseket a bőr kiszáradása nélkül. A bőr tökéletesen tiszta és készen áll a bőr krém felhordására.

A Nivea márkanév évek óta a minőséget, a finomságot és a stílusosságot jelenti. Mivel a világ egyik vezető kozmetikai vállalata, a Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, és egyedülálló és innovatív termékeket kínál. Ez a márkanév ügyfelek millióinak bizalmát élvezi az egész világon!

A tisztító krém antibakteriális összetételű, magnólia kivonattal, teljesen alkoholmentes. A magnólia kivonat bőrápoláó hatású, megnyugtatja és frissíti az arcot. A termék mitesszer eltávolító hatású, nem zárja el a pórusokat, és gyengéd a bőrnek. A tisztító krém használata után a bőr tökéletesen tiszta, üde és gyönyörűen fényes lesz. Bőrét tökéletesen kezelheti, gond nélkül!



Hatóanyagai:
Magnólia kivonat a bőr kezelésére, megnyugtatja és revitalizálja azt

Bőr típus:
Problémás bőrre

Alkalmazás:
Alkalmazza vattapamaccsal, és dörzsölje a megtisztított arcára vagy nyakára. Hagyja ki a kényes területet a szem körül. Ne öblítse le.

Tipp:
A tökéletes eredmény érdekében használja a különböző Nivea Visage Pure Effect termékek széles skáláját.

Kiszerelés:
200 ml-es

Összetevők:
Víz, PEG-8, Glycerin, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, Magnolia offiinalis kérge kivonat, Glyceryl glükozid, Caprylyl glycol, Methylisothiazolinone, Alpha isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Limonén, benzil-szalicilát, butil-fenil-metilpropionát, linalool, Parfüm

Paraméterek

Bőrtípus
Problémás Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Problémás Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Pure Effect arctisztító krém 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Face Care Young Control Shine Toner 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Pure Effect Stay Clear čistiaca pleťová voda 200ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ