AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

NIVEA Q10 Power Eye Cream 2 × 15 ml

Termékkatalógus
NIVEA Q10 Power Eye Cream 2 × 15 ml
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 96 500 Ft/1 l
Kód:  KSPL1033s Termékszám:  KSPL1033s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Q10 Power Eye Cream 2 × 15 ml

A NIVEA Q10 ránctalanító szemránckrém láthatóan csökkenti a ráncokat és minimalizálja a szem alatti sötét karikákat. Ez a hatékony krém Q10-et és kreatint tartalmaz. Ezek rendkívül hatékony anyagok, amelyek természetesen is megtalálhatóak mindenki bőrében. Ahogy öregszünk, mennyiségük csökken, ami energiaveszteséget okoz, és csökkenti a bőr természetes regenerálódási képességét. 


Ez az egyedülálló szemránckrém egy kellemes állagú, jól kenhető és gyorsan beszívódó krém. A krém összetétele parfümmentes, így érzékeny bőrűek vagy kontaktlencsét viselők számára is alkalmas.  Fő összetevői két hatóanyag: a Q10 koenzim és a kreatin. Ezek az anyagok természetes módon vannak jelen a bőrben, de ahogy a bőr öregszik, úgy csökken a mennyiségük, így pótolni kell őket, hogy a ráncok ellen belülről, hatékonyan tudjunk küzdeni.

A krém rendszeres használata után a szemkörnyék bőre újra sima, rugalmas és általában véve fiatalos lesz. A ráncok jelentősen csökkennek, és a szem alatti kellemetlen, sötét karikák mérete minimálisra csökken. A szemkörnyéknek idősebb korban egyre több ápolásra van szüksége, mivel a szemkörnyék az arc egyik leginkább igénybevett része. Az arckifejezésünk finom vonalakat és ráncokat hoz létre, amelyek az életkor előrehaladtával elmélyülnek és hangsúlyosabbá válnak. Biztosítsd az arcod számára egy hagyományos márka minőségi ápolását, és előzd meg a túlzott ráncosodást! 


Hatóanyagok: 

  • A Q10 koenzim és a kreatin csökkenti a ráncokat és minimalizálja a szem alatti sötét karikákat. 


Bőrtípus: 
30 év feletti nők érzékeny bőrére.

Ajánlott életkor: 
30+

Használat: 
Vidd fel a szemkörnyéki bőrre, és gyengéden paskold be, hogy beszívódjon. Használd szükség szerint naponta egyszer vagy kétszer tiszta bőrön.

Tipp: 
Az azonos termékcsaládba tartozó más NIVEA kozmetikai termékekkel együtt használva a hatás gyorsabban és látványosabban érvényesül.

Térfogat: 
2×15 ml

Összetétel: 
Aqua, Glycerin, Cyclomethicone, Methylpropanediol, Glyceryl stearate, Dimethicone, Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Octyldodecanol, C12-15 alkyl benzoate, Hydrogenated vegetable oil, Nylon-12, Tapioca starch, 1,2-hexanediol, Ubiquinone, Creatine, 1-methylhydantoin-2-imide, Cera microcristallina, Potassium cetyl phosphate, Paraffinum liquidum, Hydrogenated palm glycerides, Ethylhexylglycerin, Trisodium EDTA, Sodium acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Carbomer, Phenoxyethanol, CI 77891

Paraméterek

Űrtartalom
30 ml Kész!
Használat
Nőknek Kész!
Típus
Krém Kész!
Hatás
Hidratáló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

Krém típusa

Típus
Krém Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen Kész!
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Q10 Power Eye Cream 2 × 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Q10 Power Eye Cream 2 × 15 ml . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Q10 Power Eye Cream 2× 15 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ