AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

NIVEA Soft frissítő micellás víz 200 ml + Labello Strawberry

Termékkatalógus
NIVEA Soft frissítő micellás víz 200 ml + Labello Strawberry
Micellás víz - normál és kombinált bőrre alkalmas - 7 450 Ft/1 l
Kód:  PLK296 Termékszám:  9005800286174 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Soft frissítő micellás víz 200 ml + Labello Strawberry Megszűnt

NIVEA Soft frissítő micellás víz 200 ml + Labello Strawberry

A Nivea Soft frissítő micellás víz normál és kombinált bőrre is alkalmas, frissítő hatású sminkeltávolító. Kíméletesen és hatékonyan távolítja el a sminket az arcodról, miközben mélyen tisztítja és hidratálja is a bőrödet. E-vitamint is tartalmaz, hogy bőröd ragyogó lehessen a használata után. Gyengéd összetétele egyáltalán nem irritálja a bőrt, használata után kellemesen felfrissíti az arcod. A csomag tartalmaz egy Labello Strawberry ápoló ajakbalzsamot is, mely hosszan tartó hidratálást biztosít az ajkaknak, és gyönyörű csillogást is ad nekik. Tökéletes kombináció, ha ápoló gondoskodást ajándékoznál hozzátartozóidnak, vagy magadnak. 

 

Legfontosabb jellemzők

  • Normál és kombinált bőrre is alkalmas
  • 3in1 micellás víz: eltávolítja a sminket, tisztít és hidratál
  • Felfrissíti a bőrt
  • Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt és jóváhagyott
  • E-vitamint is tartalmaz a tökéletes ápolásért
  • A csomag tartalmaz egy Labello Strawberry ápoló ajakbalzsamot

Alkalmazás: 

A micellás vízből tegyél egy keveset egy vattapamacsra, majd töröld át az arcőrödet (a szemeidet mindenképpen csukd be), nyakadat és a dekoltázsodat. Addig ismételd, amíg bőröd nem lesz elég tiszta. Ne öblítsd le. A Labello ápoló ajakbalzsamot kend ajkaidra, hogyha szükséges.

Micellás víz összetevői: Aqua, PEG-40 hydrogenated castor oil, Tocopheryl acetate, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Poloxamer 124, Decyl glucoside, Glyceryl glucoside, Disodium cocoyl glutamate, Citric acid, Polyquaternium-10, Sodium chloride, Sodium acetate, Propylene glycol, 1,2-hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol
Ajakbalzsam összetevői: Ricinus communis seed oil, Polyisobutene, Octyldodecanol, Pentaerythrityl tetraisostearate, Hydrogenated polydecene, Candelilla cera, Butyrospermum parkii butter, Cera microcristallina, Isopropyl palmitate, Synthetic wax, Polyglyceryl-3 diisostearate, Glycerin, Glyceryl glucoside, Aqua, Fragaria ananassa fruit juice, Mica, Propylene glycol, BHT, Aroma, Cl 15985, Cl 77891, Cl 15850

Paraméterek

Bőrtípus
Normál, Kevert Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál, Kevert Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Soft frissítő micellás víz 200 ml + Labello Strawberry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Osvěžující micelární voda 200 ml + Labello Jahoda. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Osviežujúci micelárna voda 200 ml + Labello Jahoda.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ